[突發]瑜珈女ig對話流出

1001 回覆
816 Like 123 Dislike
我幫你頂住 快啲走
樓豬嚇撚到求del post
咁做雞又唔使死既, 條仔殺人就真係over左
係咪驚老妨炸
大佬我真係發覺你好搞笑
柒咗 之後想搵其他位入人 咁幼稚
本身撐條女 又轉撐個男 勁好笑 係咪理智盡失
謀殺案 自首啊 只係冇透露個過程定原因
去到差館你都要同人講你自首啲乜啦
竟然你智力可以有幾低
其實成件事
首先你哋要諗吓點解佢原本買咗機票去外國讀書都唔去
好大機會嘅
如果唔係我
唔知佢啦總之樓豬就柒咗嫁啦

啲人問佢。佢又話人都死咗但一開始又開post
其實成件事
首先你哋要諗吓點解佢原本買咗機票去外國讀書都唔去
好大機會嘅
如果唔係我

可以話係
兩個都做緊戲
唔係講緊粵語翻譯事 係我對佢最best既理解 就係「墮得抵」
你覺得用你英文嘅文法去理解 有唔同既意思 所以我一開始先會問你 你會點理解
你認為彌補 但我解釋左比你聽 點解唔冇乜彌補既含意
就係因為worth it冇內疚既意思 而且個sentence 要表示彌補係唔會咁寫

佢既文章用意係推介所有人都應該享有無上限既墮胎
冇錯 我嘅邏輯係指唔墮胎亦可以帶嚟美好生活
我亦唔會否認會有相反 但依個「相反」 佔既比率足唔足以作為無上限墮胎既理由? 顯然係唔夠
佢拎依個故事去作為推介 sorry 係完全係冇力
屌你咁嘅女一個月要15萬??仆你個臭街
香港樓價都冇班港女升幅咁高
女拳:身體自主,派帽=享受人生
你真係弱智都上連登 乜9叫撐唔撐
又話叫人要中立
講關於男既野 就叫撐條仔
講關於條女既野就叫撐條女
乜9去到差館都要同人講自首
佢揾埋律師去淨係放低酒店卡無講野
好心你弱智就好扮中立 又唔留意淨係9up
好心你唔好咁柒
係囉拎15萬我去台灣包台妹好過

純粹以事論事,身材係幾好,但個樣點可能值15萬

有錢都唔係亂鳩咁開價嫁唔怪得香港啲女個個當哂自己上菜咁
15萬 啲二世祖都唔當係錢啦
仲可以玩一個月
Ig大把露奶女收幾皮一次
話就話包月 但係一個星期得嗰兩日
咁仲有五日呢? 佢可以再買畀兩三個男人喎
唔通包咗月之後可以裝個24小時cam睇佢個身度咩
我就唔信 一個人15萬條女唔會再賣多幾個人
你要15萬包月就應該好似工人姐姐咁24 7喺主人屋企
有冇諗過佢地根本唔想嘥時間去搞依啲野黎溝條女
15萬對果啲人黎講 真係散紙咁
洗少少錢又唔洗咁麻煩 唔怕上身
班人做爛曬個市場
你啲顯然唔夠唔知係邊到顯出嚟
隔硬生出嚟嘅悲劇率絕對係比好嘅結果高,如果單從比率嚟講更加唔使講啦絕對係有選擇好啲啦,養得起美滿家庭未生,單親自己都養唔起嗰啲生出嚟受苦?
KFC RIP
真唔真15萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞