[突發]瑜珈女ig對話流出

1001 回覆
816 Like 123 Dislike
$800 1Q差唔多
如果大家都係咁咪無人講囉
如果臭雞死晒
一般女仔就會變成新一批臭雞
540萬都係黑錢黎,洗完最少扣三成
佢對自己朋友好啫之前佢啲朋友同我講,佢都應該唔係好人嚟至少畀人包仲有朋友我已經覺得好撚仆街
雖然15皮淨係包一條囡唔係好值,但係一個星期扑兩晚,每次5個鐘,除開平均一個鐘$3,750,呢個價錢合理
你都識講藝人啦小姐
其實你講嘢都幾好笑,一方面認為因為一部分人唔認同就可以用法律嚟規範係合理係無扭橫折曲

另一方面就唔知係邊到搬出嚟話只係1%嘅人嘅例子,所以唔可以justify其他人都可以做

數據又唔知係邊到嚟,logic又唔consistent
真係冇,盡對吹水如果吹水畀雷劈死

呢單嘢係佢啲朋友同我講,因為我中學算叫做守到秘密,所以都幾多女女搵我吹水,圍內嗰班應該全部都知,同我講嗰個朋友係條女親口同佢講,而且佢成30歲人係完全冇做過嘢,但又住私樓養狗同成日去旅行,就算佢冇同某啲朋友講,佢哋都應該知

佢仲同我個朋友講之前畀個大陸佬包,要食避孕藥同埋佢兇街離得個大陸佬好開,驚畀人知
嗰兩個蜜瓜

真係天妒紅顏
咁大波都隊落,懷疑條友係gay
理解唔到點解佢既朋友會覺得無野
道德淪喪
咁撚樣10萬?佢比我呀?
唔好用你老母後生果陣個價嚟同人比啦
更何況佢無游說其他人跟佢做喎,佢亦都無講所有人一樣,就係因為唔一樣先要有選擇,咁又點叫做扭橫折曲

你就係捉住1%嚟講,問返你嗰1%嘅係邊到嚟?定係又係帶晒頭盔話係舉例無立場,樣樣嘢都縮住嚟講,不如唔好講啦
咁始終俾人包同收費公廁係有唔同嘅
你老母800都唔值
王嘉梅
應該勁憎佢+黐撚咗
自己得唔到就要毀滅
拍拖真係搵d少少宅宅地的囡囡算
老老實實咁嘅質素15萬未免太貴了吧
明碼實價做雞大方過啲囡囡唔認係雞又要啲仔仔買名牌食omakase啦 我從來都只會睇唔起做雞遮遮掩掩唔敢認既人。人地天生咁大波,老馮要是但嫁條柒頭賢良淑德架?

如果條仔比條女帽,放佢上連登,大把人同情。但格硬攞咗人地條命就點都唔得囉。
幾個人一齊供都幾抵屌
屌我之前就係為咗呢單嘢差啲同我個朋友翻面我覺得佢有仔都出去做好仆街仲話佢做雞先有私樓住,之後就畀人小咗獲
擺明有內情啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞