[突發]瑜珈女ig對話流出

1001 回覆
816 Like 123 Dislike
如果只係話自己同單野有關
無認係佢殺 算唔算自首
人地輕輕鬆鬆賺15皮,仲要未計其他收入
一定嫁啦嫖客同雞係同一類人,但畀啲港女睇唔起嘅普通港男係無辜呢
但係佢無叫人墮胎喎,佢係叫人俾人哋選擇。。。你係唔係誤會咗啲咩
迫人生仔何嘗又唔係因為有美滿生活嘅例子而叫人哋跟佢唔墮胎呢?咁又係唔係你口中嘅1%呢?
如果唔想大家互相強迫,咁點解唔大家自己做選擇,認為要墮胎嘅就墮胎,唔認同墮胎嘅未唔墮胎囉
所以有兩邊意見

做雞無乜問題,值唔值得就睇能力
做雞都要keep fit 做gym 保養美容美胸
同健美一樣值得尊重
好撚煩呢啲
成個阿婆喺度道理
睇哂佢成個fb(十幾歲開始做model)再睇到呢個post
另有一番感受
人生啊
緊係唔算啦
如果包包下死咗
錢又無得退
悲傷
就算條女點仆街都好冇必要撘埋自己一世上去
做雞所以就抵比人殺
咁可能人地真係好愛佢呢?
諗住一生一世
點知發現原來對方日日同唔同男人上床

邊有人會接受到
最多做幾年 最盡十年
比人屌到殘晒
搵唔到人埋單下半世就收皮
冇人欣賞還冇人欣賞,但香港地笑貧不笑娼,有好多人關心你有冇錢多過你啲錢點得番嚟

我有個畀人包嘅中學同學佢一樣有好多真心朋友,因為佢做雞還做雞,但對人好,所以啲人根本唔care佢做乜,加上做雞又對佢哋冇影響
介紹下,想幫襯良心雞
而家係調返轉喎
喺美國做乜要搞一大堆野去印度課金
有錢人個成本係時間
錢根本多到想點洗都得
用窮人思維去想像有錢就係咁樣
嗱 你又跌返落個value度
我再重申一次 我唔會同你傾value既問題
因為我對於墮胎與否 係無立場
你墮唔墮 其實唔關我事
而家講緊既係 當你提出一個例子 無論關於任何事
你都唔可以拎1% 去游說其餘99%去跟果1%去做
因為咁係冇說服力既
果1%既例子 極其量係叫supporting document
但你拎上去法庭 去挑戰一個係美國佔為數不少、亦有歷史、宗教原因既value呢 個結果就係而家咁喇

講返依個女人既文章 講例子係ok既
但佢將一個1%既例子 包裝成「everyone都一樣 所以15周後墮胎就合理喇 」 咁依d 我地就叫扭橫折曲
道理佢有 原因我亦理解 但1%就係1% 說服力不足
我地都未傾到佢果陣係因為未成年 乜乜乜 因此法律上係可能有exception添 係咪?
果1%既問題 法律上一個exception就解決到既野 但社會上有一班人扭曲左個因由 然後拎黎做令99%人都可以做果1%既事既原因 你覺得 係咪叫扭橫折曲呢?
香港地點會搵唔到人埋單,玩多十年都係33

之後就可以扮純情搵個豬賓州埋單
唔信

身邊朋友點可能會無野
做雞肯定背後日日俾人講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞