[突發]瑜珈女ig對話流出

1001 回覆
816 Like 123 Dislike
究竟你知唔知乜鳩嘢叫自首啊
交低張酒店卡叫自首?
有人交出一張酒店鎖匙咭後,便至今保持緘默,暫未有透露犯案動機
雙雙
小雲
露啲啲收幾萬添

樓主好
釣魚🎣
有錢還有錢 唔志在啲錢 唔代表要做水魚囉
十五萬包到幾條女㖭啦
咁無認又淨係交低門卡叫咩
即你點 俾個sugar daddy殺左?
似幾圖
似改圖
唔應該咁樣比較 我知興趣嘅嘢冇話價錢
但而家個情況就好似同樣一隻game
毒撚專門去美國地區課金唔去印度地區課金咁
用一用vpn兩個地方個價格差十幾倍 但佢就專登揀個貴嘅去課金咁
唔志在啲錢唔代表要做水魚就係咁樣
儍鳩,啲圖一月已經有
肯撚定啦
你唔好跌返落個value陷阱度先
我從來都冇講過 d咩「悲劇率」乜乜乜
我唔會agree 亦唔會disagree
我唔係耶教 我亦唔係pro life 我更加唔係撐無上限墮胎
我好中立 只係同你講緊邏輯
當你提出一個例子 只能代表1%既人口 你認為 可唔可以作為例證 去令其餘99%既人都可以做果1%人既行為先?
你話 得 咁我冇野講啦 係咪?但你都覺得唔可能架嘛
而家寫果篇文個女人 就係覺得「得」喎 咁你認為係唔係扭橫折曲?
睇嚟師兄你都諗到啲嘢
咁打機抽蛋買潮鞋都可以睇吓咩款同埋格吓價掛

明明款扭蛋勁撚柒唔通又用幾千嚟抽咩

同埋有錢還有錢15萬都唔係個天跌落嚟最重要係班撚樣亂鳩咁開價搞到啲港女覺得自己好撚有市場

潛意識自然會睇唔起啲普通港男
如果唔爆既話
個男仔夠慘啦
連動機都無人知
啲女好清楚自己身體價值
點都好啦,佢依家代價就係搞到死左,幾多個十萬都享用唔到喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞