[突發]瑜珈女ig對話流出

1001 回覆
816 Like 123 Dislike
依度啲人郁啲就話人支持殺人反社會

你同佢哋講去到法庭文件幾十疊,佢哋唔會理解到
咁都賴到雞蟲客度
可能行內人講價俾佢知
行外人唔知價算鳩數仲可憐雞閪
D圖好耐之前已經流左出黎
極度理性實無錯既
但其實要預定既係100個人有100種諗法
世界進步好多時都係因為邪惡
所以我其實唔反感呢種多元化
香港真係好多有錢佬
call G 天堂
香港大把女做情婦
人都走在,仲要咁爆人地嘅私隱
班人頭腦簡單
唔係對 就係錯
點會諗咁深入既嘢
再開埋onlyfans,完全成條產業鏈
一塊爛閪都生到金蛋
香港地真係片地黃金

死之前嗰刻應該係咁嘅樣
諗吓前人例子
如果你叫我Paraphrase呢
我會咁Paraphrase囉
The termination ten years ago was worth it because, today, my sole focus makes me a marriage, three children, and a beautiful house.
我認為 如果係彌補既意思 就唔係好貼切喇
中文d 佢既意思係墮得抵呀
即係呢 佢認為 因為有10年前墮胎既經驗 先會令佢有今日既婚姻、三個小朋友、同一間靚屋喇

你可以話人扭橫折曲,但係其他人唔可以話你拉埋嚟講

我唔知你為乜上哂身啦 我由此至終都係講緊依個女人既邏輯係扭橫折曲
就唔係講緊你扭橫折曲
點解扭橫折曲呢? 因為 婚姻、三個小朋友、同一間靚屋既構成部份 係咪一定要建基於10年既墮胎先?
如果你認為係 唔墮過都唔會認清人生既 咁ok 大家觀點與角度唔同喇
如果你覺得 咦 唔係喎 唔墮過胎 都一樣享有到婚姻、三個小朋友、同一間靚屋 咁你覺得 用依種理論去推介全民無上限墮胎 怪唔怪丫? 咁係咪扭橫折先?最搞笑係咩 佢當時17歲 其實懷孕就應該係唔合法既 墮胎都正常架 但用依種例子去推介全民無上限墮胎 又合理咩?我個人覺得唔合理囉 唔係迫你認同我

咁的確你我解讀嘅分歧已經大到唔需要再討論落去

我由第一個回覆就覺得我地有分歧呀
不過我尊重你 因為依d理論有fans架嘛始終
但我都有興趣了解你地多d 所以先會問多幾句啫
包月喎係咁上下
再高質啲直頭貴多幾個double
唔通真係得三五萬,就出嚟打工好過
澳門五千至一萬都已經有日本AV女優食
師兄你係咪調轉咗

你有錢邊度都係call g 天堂
Dada…..
細路仔多係咁 非黑即白 深入去討論件事 做少少假設又屌你唔係現場你點知 定你有份教唆兇手咁做
港女世一
何韻詩一手西添,比返一萬你你屌唔屌
而家我只係講哩個傳言
但無發大落去喎
咁都叫搞臭
而家係人格抹殺條女
咁你而家又咩立場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞