[突發]瑜珈女ig對話流出

1001 回覆
816 Like 123 Dislike
牙女如果你真係冇做過雞冇比人包
最小你依加都要企出黎講啊嘛🙏🏻
唔回覆人係好冇禮貌嘅事黎😅😅
冇架,佢自己做之前都計過諗過,要用到殺人咁大仇恨嚟報仇,就講咩方法抒發都冇用
唔係灰 我覺得呢啲嘢會係循環 遲早既事
好多嘢唔仆一次街唔會有改變 其實我好樂觀放心
咁條仔畀人傳燥狂症就唔算搞臭佢個名
你都識講係傳 未必係事實
但條女畀人傳係雞=搞臭佢名
你當陪審團真係好似你條柒頭一樣咁蠢

你本身已經有自己stand個立場
如果條仔燥狂係表證
咁條女做雞點解唔可以係另外啲證明
人格證明各類都係引申陪審團對判決既考量

你呢種立場仲覺得自己企喺係正義嗰方
其實做雞同佢死有咩關係
咪就係 激動起黎一時錯手
富有的受害者;
聲稱被父權壓迫的女權份子, 但無乜邊個窮!
雖然可能係真 但係用真ac同人咁講好揚下喎

廢事炒車睇定啲先
證明啲咩
法律上嚟講人格點差都唔代表你可以殺咗佢掛?
要改都改個update嘅icon啦,on99
Coffeeeee係始祖
其實有時你係咩人就會吸引咩人….
D女好鍾意話自己係仆街磁石,有無諗過原因可能係你圈子問題?你本身俾人嘅signal係易溝?你自己都唔認真,對家自然都唔敢放真感情當玩玩下etc
張圖一早有
15皮? 自問係女都不能say no
自首請律師
同呢個post嘅圖

呵呵 兩件事有冇關係呢
真圖假圖都或會影響當事人權益
係就識玩呀
難得有人真係持平去睇件事
不過果個巴打算理性 只係佢自己都唔知自己已經先入為主左
乜原來好多人都每個月月入15萬
殺咗人係事實
量刑係陪審團考量既嘢喎
我邊度有話人格差可以合理殺咗佢?
咁外傳條仔有燥狂
條女做雞會唔會導致佢發作而失控?
呢啲唔係需要考量點?
精神狀況 誘因 各類嘢都係影響陪審團判斷件事既因素喎

咁殺人就直接判佢坐監 最高刑罰終身啦
洗撚陪審團咩 洗撚審咩
你真係以為法庭咁撚簡單咩
文件都幾十疊啦
一個客就15萬
一個月10個8個客,月球人
唔駛交稅唔駛強積金
仲有唔少周邊利益、禮品
所以話去美國讀書 可能都係俾人包咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞