[突發]瑜珈女ig對話流出

1001 回覆
816 Like 123 Dislike
依家打民事咩,咩叫對條女有利佢可以贏到單官司咩
如果認真咁講,兩個所謂證據都係對條仔有利啦,但係我睇唔到點解死者做雞會影響到係誤殺定謀殺喎,除非有其他對兇手嘅針對性挑釁行為,如果唔係現階段除咗人格詆毁仲有咩作用
就算係做雞, 都唔至於要殺呀?
黃屍小天使比錢都屌啦
條仔先答到你
哩個時候出做雞圖
除左引導人去諗
佢做雞搞到被殺之外有咩意義
殺人可以好多原因
金錢又得
言語衝突又得
佢做唔做雞同佢被殺而家好似講到有關咁
仲話純粹論事
都唔知你做乜9
你已經有立場條友就係殺人犯
而家一定佢殺咩
你有晒立場做乜
都係果句 每個人對文字既理解都唔一樣
不過我覺得worth it 最貼地既粵語翻譯 就係「墮得抵」喇
至於有冇彌補既暗示呢 各人對含意既理解唔一樣啦
不過我覺得冇 因為要講彌補 成段英文都唔應該咁寫既 佢亦唔會用黎作為例子去「推介」無上限墮胎啦係咪?因為彌補 係字面上 係有內疚既含意架嘛 但worth it喎 有內疚咩? feel唔到 不過 只係我個人理解啫 唔迫你認同既

嗱 下面果d呢 就唔係基於我既paraphrase喎
下面果d 係講緊邏輯噃
佢既邏輯:
唔墮過 就唔會認清到人生 就一世都享有唔到美滿既婚姻、三個小朋友、同一間靚屋喇

我既邏輯:
唔墮過胎 都有享有美滿婚姻、三個小朋友、同一間靚屋 既權利

你認同佢既邏輯 定我既邏輯 我都覺得唔重要
最重要既係咩?佢既邏輯 可唔可用用黎作為推介無上限墮胎既例子先?
不過 其實你都明架 理據係唔夠力架嘛
問下佳佳
帽事都可以有機心到呃條女去冇引渡嘅台灣落手
啲痴線佬好恐怖
咩事?有無懶人包?
女人著三點色影相大罪過做黑警

點解做雞唔可以令個男燥狂發作係誘因?
我純粹講點解男燥狂唔係抵毀
女做雞就純粹抵毀啫

仲有你係咪到依家都未明我講緊咩
我一直冇講佢可以擺脫殺人呢個罪名喎
我只係認為呢兩樣證據都對陪審團 法官 決擇有影響喎
量刑指標
誤殺 定 謀殺我唔知佢點判
但量刑參考好多嘢㗎喎
紋個雞字喺額頭咪唔殺囉
大佬 新聞都賣哂去自首啦
Up乜鳩
唔怪得啲女唔使返工 做雞搵仲多
你要睇得明 就自己禁返上去睇 但其實就唔係覆緊你 你衝出黎話唔明 其實又嗡緊乜鳩呢
笑死 好心你留意下新聞先9up
佢去自首但無講過野無認過
你就老屈佢係殺人犯
有晒前設 仲話中立
佢出現過係都現場都代表落手係佢
又可以係意外死你先係最有立場果個
英文嘅文章應該係用英文嘅文法去理解,關粵語翻譯咩事。。。

而佢嘅邏輯的確係夠力去強調選擇嘅重要性,就係嗰結果係點無人知,但係要有機會去俾人選擇當事人情況下(認為)嘅best choice

你嘅邏輯只係指出咗唔墮胎亦可以帶嚟美好生活,但係你唔可以否認亦會有相反,咁點解第三者係唔了解嘅情況下有權利去窒礙當事人嘅選擇,informed choice點都好過不理一切生出嚟啦
個閪鑲金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞