嚴選最佳passport封面設計

432 回覆
1041 Like 16 Dislike
最靚我吾知 最柒就應該係呢本

吾你老母

屌你老母咁撚鐘意回你個幾個唔屌你個吾字唔等於啲乜
支那狗都不如
其實日本個設計都好好,
好在用咗用中文國家都唔夠膽用嘅字體,
顯出個國家係歷史悠久咁。

老老實實 其實日本護照幾柒下
崇日撚走啦
其實日本個設計都好好,

崇日撚走啦

人地講緊DESIGN呀 成日用主觀主意講靚同唔靚
其實日本個設計都好好,

崇日撚走啦

內頁就一般,無咩特別設計
但封面真係靚
始終護照有無皇氣都關事
共和國真係即時少層霸氣

眼殘就去睇醫生啦傻閪
香港國三隻字都唔識睇
字又唔撚識打 以為自己派下膠好撚好笑呀
不過算撚柒數啦 你唔撚止眼殘 腦都殘啦埋
摺啦

邊個唔知係想寫香港
樓上位巴打擺明串尻寫到番滿咁

之前有另一個設計靚好多 深藍底 搵唔返幅圖

This?

差唔多 但我講個版本護照兩個字唔係咁擺 係擺喺passport前後

好想要

上面果個係護照套
可以免費拎

我都有用上面果隻,上幾次係台灣同日本,出入境時個關員都突登睇一睇個封面都話好靚,不過依家用BNO,唔駛用廁所板就無再帶出去

借POST順便問,邊度可以買/拎到

利申:得特衰
其實日本個設計都好好,

崇日撚走啦

靚唔靚同design好唔好真係冇直接關係咩
其實日本個設計都好好,

崇日撚走啦

靚唔靚同design好唔好真係冇直接關係咩

有嘅,但呢個post係客觀分析設計,靚唔靚呢啲各有不同,可以拗成日,自己開多post玩啦ok?

This?

差唔多 但我講個版本護照兩個字唔係咁擺 係擺喺passport前後

好想要

上面果個係護照套
可以免費拎

我都有用上面果隻,上幾次係台灣同日本,出入境時個關員都突登睇一睇個封面都話好靚,不過依家用BNO,唔駛用廁所板就無再帶出去

http://cathayglory.org/index.php?option=com_content&view=article&id=178&Itemid=67

依家都仲有?比錢都想要

好想要

上面果個係護照套
可以免費拎

http://cathayglory.org/index.php?option=com_content&view=article&id=178&Itemid=67

依家都仲有?比錢都想要

暫停訂購了

見過咁多本護照,小弟覺得最靚係呢本

屌,英文上面係字嚟㗎?

屌,英文上面係字嚟㗎?

係呀,馬爾代夫啲字
上次去馬爾代夫見親啲字都覺得好得意
葡國無得輸

屌,英文上面係字嚟㗎?

係呀,馬爾代夫啲字
上次去馬爾代夫見親啲字都覺得好得意

驗眼
睇一眼以為design嚟

好想要

上面果個係護照套
可以免費拎

依家都仲有?比錢都想要

暫停訂購了

會唔會出境入境比人屌
之前拎左個

好想要

上面果個係護照套
可以免費拎

依家都仲有?比錢都想要

暫停訂購了

會唔會出境入境比人屌
之前拎左個

大把人用PASSPORT套啦

依家都仲有?比錢都想要

暫停訂購了

會唔會出境入境比人屌
之前拎左個

大把人用PASSPORT套啦

未搭過飛機sorry
又勁射一人人牆
又勁射一人人牆

錯po sorry
烏克蘭個本

條女正到
頭三呢樓主 唔洗理班人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞