嚴選最佳passport封面設計

432 回覆
1041 Like 16 Dislike
目前覺得最靚係巴西同葡萄牙 期待樓主講落去
挪威瑞士
見到標題立即諗到瑞士passport
最靚覺得係 紐西蘭 同 英國
加拿大入面都好靚
其實日本個設計都好好,
好在用咗用中文國家都唔夠膽用嘅字體,
顯出個國家係歷史悠久咁。

旅卷

旅劵啊傻西
總之一定冇中國份

依本就靚啦真心樓上番滿國果本摺埋啦

眼殘就去睇醫生啦傻閪
香港國三隻字都唔識睇
字又唔撚識打 以為自己派下膠好撚好笑呀
不過算撚柒數啦 你唔撚止眼殘 腦都殘啦埋
摺啦

邊個唔知係想寫香港
樓上位巴打擺明串尻寫到番滿咁

之前有另一個設計靚好多 深藍底 搵唔返幅圖

This?

差唔多 但我講個版本護照兩個字唔係咁擺 係擺喺passport前後
挪威真係好靚
note:

Bahrain passport
Cyprus passport
Netherlands passport
Gabon passport
Somalia passport
Libya passport
maldives passport
note:

Bahrain passport
Cyprus passport
Netherlands passport
Gabon passport
Somalia passport
Libya passport
maldives passport

唉屌想想留返寫特別篇手殘出大
有葡萄牙護照

瑞典字型夠modern,有新鮮感

依個
點解冇人講瑞士?超靚…内頁又有風景畫(紫外光)

眼殘就去睇醫生啦傻閪
香港國三隻字都唔識睇
摺啦

邊個唔知係想寫香港

This?

差唔多 但我講個版本護照兩個字唔係咁擺 係擺喺passport前後

巴西真係好屈松
巴西真係好屈機
lm
第1 出左未?

眼殘就去睇醫生啦傻閪
香港國三隻字都唔識睇
摺啦

邊個唔知係想寫香港

This?

好想要
其實日本個設計都好好,
好在用咗用中文國家都唔夠膽用嘅字體,
顯出個國家係歷史悠久咁。

旅卷

旅劵啊傻西

旅券啊傻西
留名等睇頭三

眼殘就去睇醫生啦傻閪
香港國三隻字都唔識睇
摺啦

邊個唔知係想寫香港

This?

好想要

上面果個係護照套
可以免費拎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞