嚴選最佳passport封面設計

432 回覆
1041 Like 16 Dislike

邊個唔知係想寫香港
樓上位巴打擺明串尻寫到番滿咁

之前有另一個設計靚好多 深藍底 搵唔返幅圖

This?

差唔多 但我講個版本護照兩個字唔係咁擺 係擺喺passport前後

好想要

係咪無得買架啦?

如果可以整多啲紋就正
好似條龍可以加啲鱗比佢
好想要bno
差黑色就草齊四隻色

差黑色就草齊四隻色

巧威威

之前有另一個設計靚好多 深藍底 搵唔返幅圖

This?

差唔多 但我講個版本護照兩個字唔係咁擺 係擺喺passport前後

好想要

上面果個係護照套
可以免費拎

我都有用上面果隻,上幾次係台灣同日本,出入境時個關員都突登睇一睇個封面都話好靚,不過依家用BNO,唔駛用廁所板就無再帶出去

可唔可以轉讓比我
樓主啲行文好似中學雞想提升寫作技巧個個階段咁 ,同埋唔識用成語就查下先啦
見到冰島果本隻藍柒撚到咁
比樓豬依d冇美術感扮有學識咁吹奏真係

文盲死撚返出去啦屌你老母

This?

好想要

上面果個係護照套
可以免費拎

我都有用上面果隻,上幾次係台灣同日本,出入境時個關員都突登睇一睇個封面都話好靚,不過依家用BNO,唔駛用廁所板就無再帶出去

可唔可以轉讓比我

有冇巴打有門路整

This?

好想要

上面果個係護照套
可以免費拎

可唔可以轉讓比我

有冇巴打有門路整

其實我覺得未立到國搞呢d野,有d充大頭鬼
特別共和國呢幾隻字
整 "hong kong is not china" 仲好

好想要

上面果個係護照套
可以免費拎

可唔可以轉讓比我

有冇巴打有門路整

其實我覺得未立到國搞呢d野,有d充大頭鬼
特別共和國呢幾隻字
整 "hong kong is not china" 仲好

就咁 HONG KONG PASSPORT 咪算
aus新個本點睇
點解而家咩鳩post都要拉支那出黎 煩唔撚煩呀曲線推廣支那咩 屌
share埋護照套得唔得
睇哂成個post, 多謝樓主嘅分享, 不如開個post 講下國旗

之前有人講過finland passport 隻running moose, 呢度:

https://www.youtube.com/watch?v=_LXxlXSCyLY
Norway嗰本靚到癲
波期尼亞passport個設計都幾特別

字, coat of arms 都係差唔多size, 冇特別dominating, 有spacing

利申: 去過所以記得
神post

btw想問樓主對爭議性咁大既日本護照有咩睇法
樓主介紹下啲書

除左小說外冇睇開書
所以介紹唔到
你地想睇最差設計定其他野?
你地想睇最差設計定其他野?

USELESS PASSPORT
粗略睇左以上嘅圖片,未睇大家嘅留言。
小弟我好著重字體同個graphic夾唔夾。
另外,香港嗰果本用標階體中文字加time news roman英文,係冇用過腦嘅設計

off topic
times new roman
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞