睇完Nolan嘅Batman三部曲

302 回覆
870 Like 30 Dislike
https://youtu.be/4h_DpCFQ99w
但係佢整咗兩個, 一個打橫, 一個打直仲有其他戲, 好似話拍interstellar買/租咗好多塊田種麥, 拍Tenet搵部飛機嚟撞
乜野關節炎
Dark Knight最尾跌斷腳喎
之後裝返強化parts先出山
有無講Joker打劫銀行個段
講開香港netflix係咪冇第二集?
之前search過好似唔見
有咩streaming可以睇到
DC 世界第一

Sor殘體字我有罪
係因為佢喺第二部受傷一直冇處理到
同埋佢受咗好大打擊
意志消沉所以訓練都冇乜
所以先打唔贏
Marvel係比小朋友睇
DC係比大人睇
我埋解係英雄遲暮。
第三集已經係前作八年後,Bruce打左咁多年所受嘅創傷同勞損令身體已經去到極限,所以先會話佢D軟骨組織退化晒
最尾又唔覺有乜問題
蟻多摟死象戰術
其實好似淨係做左兩年幾batman
I own the place

你班人連新版想表達咩message都唔願意去理解
同街外啲傻9一樣踩埋啲雞毛蒜皮嘅point然後循例吹奏下nolan就叫好有深度?
自己好鍾意呢一段
https://www.youtube.com/watch?v=zXMzHYcNTsU

同今年呢一集冇得比
成日都同fd講 三部曲先叫英雄片
Marvel 嗰啲叫真人特效群象片
三部曲個劇本你覺得自己寫唔岀
但係mar嗰啲只要我搵個外型好啲嘅人著件緊身衫chok住救世界 中間加少少曲折,愛情線同彩蛋就成班傻西吹奏同買周邊
反而真正嘅電影就冇人識欣賞
垃圾就大把人睇
劣幣驅逐良幣
搞到觀眾嘅鑒賞電影能力越嚟越低
Stay sharp.

Btw I am one of the marvel fans.
如果早十幾年前都仲有機會
洗撚循例吹奏Nolan? 三部曲的確完美收新Batman皮
新版Batman拖撚到好似睇緊電視劇咁 劇情仲要令到Batman由英雄片變左做偵探片
真係傻鳩先識欣賞呢套咁有深度既片
點都好睇過之後既fatman
我覺得dark knight 最好睇係佢為左守護Gotham,最後連不殺呢個creed 都違背埋
後期開始少少走火入魔
高潮位大部分時間都只係一野壓落去organ 咁
殺咗邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞