|Switch機主討論(170)| Direct Mini 0628 | 風花雪月無雙 | Cuphead/MH DLC

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
戰鬥公主都叫做down到先落架,而家呢隻連down都down唔到
但身痕既野
咁我又無痕 始終知自己一定唔會手提玩
如果插dock真係無分別 我真係唔洗換住
佢好似得罪偶像宅大獲d
你知毒撚特別日本果d癲起上黎可以好痴線
隻按摩驚又冇了
其實間嘢上星期出完tweet話延期同要告網民之後隔冇兩個鐘即刻出多條謝罪文為用日向坂女仔名單嘢道歉

跟住仲俾啲日本律師爆料話間嘢喺Twitter吹咁大話搵咗律師準備告人誹謗
但啲字眼用錯曬 話真係有PR有律師睇實出聲明嘅點會犯呢啲低級錯誤
條tweet用嚟應付啲唔識嘢嘅毒撚就得
但係而家對手係SONY咁大間公司
間嘢啲應對流到好似同人cycle咁點夠打
GV勁到仆街
平時用開hdmi---hdmi 咁駁落monitor到
最近買左條(type-c-----hdmi) 線, 發覺唔岩用 , 唉
依加應該係邊買樣配件 等條線可以用到
無,一定要用dock
浪費左
Genki?
條線留返嚟插電腦
熱血三角誌評價點?
有情懷
唔太爛太鳩就收貨
故事mode初期唔差, 學招儲招有排玩
去到二周目變farm game
仲有個mode類似吞食天地咁, 當party game玩唔差

初版多bug到傻, 玩玩下成日彈game
唔知新版fix好未
xenoblade3有偷跑未
塗改液
水貨有啦
https://www.price.com.hk/ec-product-list.php?list_id=1555

有無人試過係Price買主機? 見佢$2299, 有恒生卡減100有啲想沖
但8月尾又出splatoon主機
昨天買咗日版288,今日港版減到128
終於有
有返反重力同texture 靚仔左
1位(初登場) Switch ライブアライブ
71137本(累計71137本)/スクウェア・エニックス/2022年7月22日

2位(前回2位) Switch Nintendo Switch Sports
24869本(累計59万8527本)/任天堂/2022年4月29日

3位(初登場) PS4 信長の野望・新生
23425本(累計23425本)/コーエーテクモゲームス/2022年7月21日

4位(前回1位) Switch モンスターハンターライズ+サンブレイク セット
22871本(累計20万263本)/カプコン/2022年6月30日

5位(初登場) Switch 信長の野望・新生
21753本(累計21753本)/コーエーテクモゲームス/2022年7月21日
想請教新手而家先買機
主要駁電視玩
係未買普通版就夠
見到豐澤連mario kart賣緊2340
好似都幾抵咁
長駁電視就真係冇所謂既
不過你要肯定完全唔會揸上手玩
因為一揸上手玩個分別好大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞