|Switch機主討論(170)| Direct Mini 0628 | 風花雪月無雙 | Cuphead/MH DLC

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
load咗一嘢先明你講咩
真係好可惜
最後成個演出冇左

終國人仲玩唔玩得 
理得佢哋
中国伏淨係得馬車同ring fit可以合法玩
邊個夠膽嘈即係自爆翻牆
拉得
見到漆彈部機 我決定唔忍啦
巴打你要加油
始終我長期插dock仲頂得下既
一個月前先升級咗oled,希望有獨立主題手制賣
我都長期dock 但個款太靚 不忍了
嘩,咁鬼靚點忍

有無師兄有oled 機同有玩diablo?
出黎效果o唔ok
load到講咩就想喊
想問下你地個eshop係咪不嬲都咁lag機
有啲野係真係冇比較就冇傷害,無聊碌下任天堂個youtube,發覺早幾年啲宣傳真係足好多,又有啲實體活動。當然可能疫情打亂左部署,但依家個社長上任之後真係冇乜表現,基本上都係食老本
所以古川抵比人屌、宜家d宣傳真係好差
玩懶神秘,諗住switch多人買躺平都贏
疫情實咩體活動
古川上場之後 啲嘢咪一樣係咁搞
出game date部署仲好咗添
唔會同一日用自己大作打死啲三廠
係 switch 嘅gameplay?
我見條片有用 “L + O” 但switch 係用XYAB
咁事實上而家部switch真係訓住嬴
隔離索索自我毀滅中,m錢啲一廠又未成氣候兼唔同客源
咁最理性策略梗係唔搞新嘢/搞完收埋唔公布架啦
請問如果有日本acc 買左zelda dlc, 本體game 係hk acc, 可唔可以轉哂做一個acc 玩,以前有family plan 冇呢個問題,而家轉返單人plan 兩邊共用唔到
DLC跟Save,所以一係由頭玩過
一係買DLC的時候跟玩果個Account
如果唔介意由頭玩過,要merge 埋同一個acc 應該點做? 定就咁delete 哂d save 直接開game 就可以hk 主體 日本dlc 咁玩?
漆彈部機幾時開預訂
唔見大鋪有消息
首先要確保兩個acc係綁定係同一部機度,如果不一樣就解除日acc的改綁去港acc的主機度,然後重新下載一次游戲同DLC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞