|Switch機主討論(170)| Direct Mini 0628 | 風花雪月無雙 | Cuphead/MH DLC

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
hori香港好似無保養
咁平 買過隻算啦
街機大掣就出去搵人搞/自己學換掣
女拳又阻礙人類進步
辣著日向坂大鑊啲
一陣比肥秋告就好笑
個男主仲要叫指原

本身隻驚係CERO D 冇人理
但係呢隻驚用曬日向坂啲女仔名 連未夠秤嗰個都有份
而家燒到連2CH班毒撚都話要投訴
都唔係用さしはら
一出news 嗰日已經即刻preorder ,俾我download 左先好落架
又乜都入女拳數
明明係激親坂班毒撚先燒得咁旺
而家燒到班支持者反擊,講到明唔好同班恐怖分子談判讓步
最尾一句話會改名喎
只係講左會考慮所有option 包括改名同修正,所以班支持者睇完依個聲明後先反擊,叫間公司唔好改,因為讓得你班人一次下次又係會咁做,最重要係反對班人又唔會俾錢買,點解要理佢地講乜
個問題佢而家拎真人嚟玩吖嘛

https://twitter.com/fj_dragonage/status/1409436535733178368?s=21&t=a6-TS3_eHaVbpp7IGeCorQ
之前狂賭作者拎人哋二次元角色嚟做H漫都要腰斬
唔改嘅實同對戰公主同一下場
其中一隻joycon叉唔到電,抆出嚟又連唔到,上淘佬睇過啲零件多數淨係賣排掣同搖桿
有冇人都試過咁壞?官方維修要幾錢?
利申已過保

我相信改名應該冇得避,日向坂後面老細係罪大
$160 成隻換 官方維修既話
咁平
唔該晒ching
過保都係$160隻?
係呀,啱啱打咗去預約,頂價160
過保有單帶單,冇單要帶主機去對serial no
如果係買手制配件既過保呢?
得番個盒無單
咩手掣配件?
行貨過保冇單嘅話 佢話帶埋主機去就得
另外買既一對手制 綠色紅色
搵日打電話問下先
https://twitter.com/qureate/status/1548866124292313088?s=21&t=QkheR4DZBW1mIsevbrJrww

會改名,內容應該唔會改,因為已經收到大量preorder ,大部分preorder 嘅日本人都反對改內容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞