|Switch機主討論(170)| Direct Mini 0628 | 風花雪月無雙 | Cuphead/MH DLC

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
其實日本依幾個月都賣少左,琴日日本先出完新聞,老任有解釋係晶片供應問題,但我個人認為始終要出下一代機,無可能不停咁唧牙膏
早半年左右 放左1600
玩到開心因為
老任年頭已經講緊今年switch晶片供應都會緊張
而家生命週期過咗一半差唔多係時候推加強版
突然公布sp3版
應該都快 sp3大叻,仲要試玩日期
應該係好似3DS咁升級,未來1-2年有部份新game舊機玩唔到,再過多1-2年先次世代
我自己就會等上面講緊DLSS 4K 嗰部,本身用緊OLED 機如果只係升到8寸同改少少嘅Tenga 就真係無動力去買多部
SP3大叻一定8月...唔會早太多
無可能舊機玩唔到啦,頂多新game愈行愈衰
new 3ds嗰陣老任推隻專用xenoblade都收皮邊敢再試
三廠要食你舊機個市佔率更加唔敢亂嚟
若果下星期真係第一方大叻MINI......
老任就真係完全謎之操作,明明連續4星期都有新野公佈...個大叻砌夠一個鐘都冇問題。
tenga
係咪得登
古川俊太郎要切腹
睇完上面個rumor我都搏年尾部加強版
雖然好想入埋呢部sp3,真係好靚
之前好似有hacker 爆過nvidia 整緊新一代晶片俾老任,可以行DLSS 4k, 應該唔係Tenga
係堅靚....尤其JOYCON
咁有藉口換新
好難講,不過依家XB3, Splatoon, PKM, BOTW2 呢幾隻都必玩,我覺得想玩嘅都係唔理買咗先

早買早享受,遲買睇吓忍唔忍到手

如果係tenga會點
叫老黃自己含
點解明明係SONY自己做壞規矩你地就成日FF會出pro
都係名一個姐
定係叫New Nintendo Switch會好聽啲?
SwitchU
BOTW delay都似係出新機,之前有傳聞話宜家部機唔夠力玩
之前阿爾宙斯已經睇得出好吃力
朱紫連trailer都疾到一格格咁
就算出咗新機都要係而家部機度行加
冇關係㗎
阿爾宙斯都係trailer一開始痴到仆街,出嚟係順嘅,似係Game fuck未tune好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞