|Switch機主討論(170)| Direct Mini 0628 | 風花雪月無雙 | Cuphead/MH DLC

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
本身有lite有大容量switch
諗緊入唔入埋oled有冇巴打講下值唔值入手
啱啱上去維修完,原來只係粒電池鬆咗
師傅駁返好之後簽個名就走得
一蚊都唔使畀
買得lite你都係想拎出街輕D,咁無必要買OLED,因為插電視0分別
有lite早排都入咗oled,覺得玩RPG文字Game大Mon有必要,早前用lite玩八方旅人細字睇到眼痛。
問題係 部lite好耐冇開過
當時係貪佢靚同部大機長放女朋友屋企先買多部lite比自己玩
宜家女友冇咩點玩switch,我自己攞番部大機黎玩,部lite就長期舖塵
宜家見到OLED好心動但好似冇咩需要咁
真係想買就買Splatoon OLED囉
擺喺度都好睇
9月話12月,12月話2023,2023話2024,出左又話過一排出次世代,出左次世代又話過多年出次世代lite,次世代pro
沒完沒了,不如活在當下,3000蚊唔洗玩半年都唔洗500一個月,課一pack都唔止啦
原來吹雞打交 返到屋企即刻preorder埋一份
邊忽有寫吹雞 係得留言幾個毒撚好激動
改名已經跪低咗啦 家陣啲人屌佢公然意淫日向坂咋嘛
其實名字嗰部分有機會涉及到法律問題所以改都冇問題,相信大家都會接受,但內容就冇必要妥協 既然有人肯俾錢即係商品已經成立,switch 只係彌補左vita 個位置
本身有Lite有初版NS

換左Oled後 都唔明以前點用舊機
想請教吓巴打們建議底座用返原廠定副廠細舊舊算?(散熱好啲)
個底座搬屋唔見咗
上網見原廠底座水貨其實係咪都一樣
原廠dock+外掛風扇
想問下uk買實體game有無中文版

係咪差唔多呢個價?
大部分有
可以用遊戲箱子app查吓有冇
有冇ching知有game鋪可以預訂呢部?
唔想到時食炒
之前有師兄話apita 會有
你可以問下截左訂未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞