|Switch機主討論(170)| Direct Mini 0628 | 風花雪月無雙 | Cuphead/MH DLC

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
POKEMON幾時再有片
上次條片得三分幾鐘唔夠喉
SE 隻戰棋game, 同類似符文game,都想玩
另外,有傳皇家騎士團2有new born 版,等正式公佈
符文唔敢再開坑 手上隻符4都未爆
同埋幾期待 隻exe洛克 中文合集
一集都有排玩 仲要合集有10隻

玩到下年botw2出都唔知玩完未
之前買左sonic color 返來
其實都幾失望 悶到爆
希望隻新驚做好啲
暫時睇新sonic都係伏
以前sa好好玩
而家啲sonic 好似自動過關咁
想問有冇人知switch隻骨仔優化好唔好?會唔會成日frame drop?
無左中裕司嘅sonic...算罷啦
有無巴打知,巫師3 美版 (非complete edition),係咪支援繁中?如果係美eshop 分開買埋DLC 會唔會都有埋繁中?

Google過有d人話有,有d人又話無

美eshop 本身有分幾個版本,但係唔知 1同2有咩分別
1. Complete edition
2. Bundle (witcher 3 + 2 dlc)
3. Basic verison 不連dlc

求解答
Switch隻colors當初多bug到痴線而家都未買
不過wii原版有買同爆埋,當年嚟講呢隻同generations 已經算係好玩嗰隻
只係後來嗰堆更加一蟹不如一蟹
隻frontier伏味濃一定唔撚衝
求解
係,同埋你張券係幾時到期?
應該仲有幾日
咁你都唔換得,發售日一定要早過張券嘅到期日
但佢隻歌舞劇驚都係伏
Generation還算可以
Color 唔知點形容,總之上手個感覺唔好玩
彈下彈下就完場
仲要儲啲19 coins 最憎
https://twitter.com/nakayuji/status/1519648947932860416

隻GAME發售前半年,隻game仲未整完時佢俾SE炒左
咁慘
好似好多出名制作人離開舊公司後都唔係太順利
講真
佢應該outdated 架啦
當初隻嘢出trailer 已經睇到好撚娘
好聽啲就target 懷舊JJ
但實際係落後
就算真係fine tuned
都應該唔會大賣
其實半年根本做唔到幾多野
隻game個底咁差,要整返好要好大工程
se應該係見佢交d咁既貨出黎救返都嘥藥費
拿拿臨炒左佢,推隻垃圾出去回收得幾多得幾多
想問下買左部oled機,係咪無join online plan 都可以舊機對新機過資料同save?
優化
改善/提升
Thx即係焗住要再續
券無得續 續係續NSO
用券嗰陣一定要NSO仲係有效期
張券點都要到期前用咗先
你account日本就可以隨時買
香港就等下年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞