|Switch機主討論(170)| Direct Mini 0628 | 風花雪月無雙 | Cuphead/MH DLC

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
請問而家買大亂鬥同 Mario賽車係咪轉日本acc買卷平啲?
ps5咁強大玩呢d畫面會唔會有失身份
收到個code了
可以等多陣,有時係ebanking未更新,特別今日星期日。如果仲係咁,就打去銀行問
仲有隻武藏公佈左
尋日已經係過左數
e 家就算退番畀我 我都要蝕手續費
買game share俾人個ac果部要連網絡先開到game,俾人share果個就幾時都玩得,所以建議你用條女個ac買完share俾自己down game
買左卷,有咩game好買
live a live買唔買得過
LIVE A LIVE乜券都唔包...
咁即係用黎買xenoblade 3
明!DLC呢?
Mario Kart 新賽道
歐美券記得係包Live A Live
可以同時開,用NSO連機打都得,但本地/附近連就唔得
雙開就算你開到都會彈你GAME架,非常用主機定時定候要連線驗證權限一次
睇左,歐洲真係包埋...而美國好似冇券賣...
7月尾買xenoblade 3 同年尾pokemon
我同屋企人雙開MHR無問題喎,用NSO一齊連機打都得
唔同acc用NSO網連就得
係面連唔得
正野 抵課
追番post 下半年真係好多野玩
mhrsb xb3 漆彈3 ai夢境2 live a live SQEX隻新戰棋 等等.... 多多時間都攪唔掂
想問下我用左劵換xb3,我見佢寫7月22號先係預購兌換日
但我NSO會係呢日之前到期,咁我係咪要續翻NSO到時先可以兌換到?
其實係咪再無必要打個Switch係啲Game名前面
遲早有switch 2/pro限定驚 keep住無壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞