|Switch機主討論(170)| Direct Mini 0628 | 風花雪月無雙 | Cuphead/MH DLC

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
打上CS問啦
唔知佢咩標準
xb2我都玩到,Astral chain濕濕碎
我無玩xb2 分別唔到
隻死黑警一開頭視點又未習慣,又有解迷元素,玩左一排先接受到,
不過隻game後期打鬥 劇情都正既
astral chain每打完一個支線都會auto save可以quit game
隻死黑警前面一章真係好撚長
想問九龍邊度買moon 貼同套嘅舖頭介紹?同埋本身OLED係咪已經有張moon喺機度?
OLED本身個張只係防爆,唔想花都係要買
Astral Chain成隻驚氣氛畫面BGM都好好
係個故事麻麻
就算唔買moon貼都要買套,凶宅嗰度冇
我記得上年有巴打比佢地陰左 話幫手過 但無過
無記錯好似玩左個半鐘以上
又無save位勁on9
係咪由Astral Chain開始 白金工作室既作品都無大熱過
新IP 獨佔有100萬銷量已經好好
每一小段要衝rank fail既話由頭打真係喊出黎
星之卡比 Dream Buffet, 夏, eShop限定
https://www.youtube.com/watch?v=qOGQv0hJNJ8
任狗fall guys?

日本仔d art真係靚好多
《卡比的美食節》

本作是4個卡比以競爭吃下的草莓數量來對戰的動作遊戲。一邊滾動一邊前進的卡比,只要吃了舞台上的草莓就會逐漸變大。然後,最終體積最大的卡比為優勝者。

舞台上點綴著蛋糕和雪糕等很多食物。堆積如山的草莓在終點等待著,以此為目標競逐,拾取掉落的草莓,擊飛對手並搶走草莓,在不同舞台展開各式各樣的對戰。

卡比熟悉的複製能力以新的形式登場。吃掉在舞台上獲得的「複製食物」,卡比會變成了點心的姿態。吃掉周圍的草莓,用衝擊波擊飛對手,好好掌握的話,立即逆轉賽況的「複製食物」是取勝的關鍵。
輸左真係要唱番首肥媽有話兒先得
Fall Guys x 卡比 x 塊魂
卡比,好靚
好得意
係咪即係大叻壽終正寢
會唔會係本家大叻,逐條拆開公佈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞