|Switch機主討論(170)| Direct Mini 0628 | 風花雪月無雙 | Cuphead/MH DLC

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
記得細個GBA玩過隻棋靈王game ,捉圍棋

想問Switch 有冇類似嘅game

老任唔係不嬲畫質/性能都係舊過 PS / XBOX 一個年代既咩
現在Switch pro dock mode 有 4K?
會唔會係咩鳩屎野 機能最盡 都係4K 15/ 30FPS /然後大部分game 都係 行 1080P/2K 60FPS

但如果拎上手玩有 1080P 價錢係老任價 3000-3500左右 都抵屌
強國個爆料最多咪講sunbreak可以60fps
4k又邊到嚟
可能流料/睇錯
via DLSS
終於有新片
真係今晚公佈,其實呢個應該係所謂3/3
其實佢都係中晒
10月28日
果然出現了
啱啱過完美國個評級審核
https://www.nintendo.co.jp/bayonetta/1-2/pc/index.html?type=1

Bayonetta 1+2 實體版 日版 9/30 發售
柒咗,剩係第1代
做乜依家啲GAME好似都放個後繼人咁既角色入去
想轉主角
2有更新中文版

女版Nero
經過數百年的時間,魔女蓓優妮塔於現代重生,使用強大的魔力葬送從天而降的使者。作為系列的初代作品《蓓優妮塔 魔兵驚天錄》的Nintendo Switch 盒裝版將在9月30日發售。支援中文。

支援中文的《蓓優妮塔2》(Bayonetta 2)盒裝版預定今年秋季發售!此盒裝版同時隨附《蓓優妮塔魔兵驚天錄》(Bayonetta)下載版的下載序號,對於初次接觸「蓓優妮塔」系列的玩家是更方便的選擇。

已購入2018年《Bayonetta 2》的顧客可通過免費更新在中文盒裝版發售日開始以中文遊玩。

幾好喎買2送1
當年WiiU版已經讚緊老任佛心
而家仲有得免費更新中文
唔知係咪全區更新中文,之前美區買1+2
好似係呢個 NVIDIA leak 啊嘛

想買呢個合集
當年買左美版 唔知有冇中文呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞