|Switch機主討論(170)| Direct Mini 0628 | 風花雪月無雙 | Cuphead/MH DLC

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
係呀我講緊NSO
因為我NSO到期前用劵禁左預購,但唔知原來同遊戲兌換日分開計
所以而家應該要係兌換日之前續翻NSO
券一定要有NSO先用得,預購只係好似wishlist咁,佢唔會同你check張券同NSO幾號到期,你要自己check
所以你張券幾時到期(唔係NSO),驚你到時無咗張券
"キャンセル不可"="Cancel不可",意思係你買完無得退
咁你咪買囉,即係好似D鋪頭不設退貨既意思咋嘛
你係咪無join NSO,join左先比買,同埋日區要響機買,網頁版可能唔收香港卡
eshop入面有得睇隻game支援咩語言
張劵就出年先到期,因為6月先買,應該唔會有事
咁就OK,咁你響隻game出之前續返NSO就得
美版平過實體中文好多咩??
美版基本版usd 19.99+ 兩個dlc 9.99 x2
40蚊美金 港紙310左右
實體中文完全版 好似390左右
因為我自己係買實體
比其他GAME大盒
但入面有埋書仔 地圖(好似係)
點解唔買prepaid card應付住先 落7仔就有
download版好似loading得快d
Switch『ぼくは航空管制官 エアポートヒーロー 羽田』が9月8日発売。携帯モードで手軽にプレイ可能となり、グラフィック&サウンドが進化
https://www.famitsu.com/news/202207/02267143.html

細個成日玩,好好玩
期待
咁咪無左6XX
買到
恆生張月結單收到了,exchange rate係0.059988, 拳皇02,838yen=HKD50.27, 個兌換率係唔係好低呀?
算係咁 始終有Charge
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞