(模擬類game)The Sims/Paralives 討論區

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
Parenthood要教仔都幾真實嘅
但有時啲細路百厭 會成日整污糟地板
你就要教導佢 但教極都係會整污糟
大家有冇玩情境嗰啲挑戰
想試吓挑戰100萬嗰個但有冇快啲嘅方法
咁GET FAMOUS係少伏?
黑寡婦
呢D base game功能又當dlc 賣
瘋人院正
Get famous 我覺得最正係可以整LA豪宅好靚
同埋拍戲都幾好玩 仲有得做YouTuber
幾時出SIMS 5 呀
仆街EA
我覺得以expansion pack嚟講個地圖好少用地
玩sims想玩啲現實少少嘅mode 我主要鍾意責任感 情緒控制嗰個chart
Star wars巴圖星見個個都唔推薦 應該唔會買
My wedding stories我買嘅話應該純粹為咗個新地圖
Strangerville唔好玩咩 好似幾有趣 不過我主要都係想要新地圖
我有時都遇到咁嘅情況 通常轉第間餐廳就算
反而經營餐廳仲煩 啲員工成日都唔返工
Game pack半價嘅話我應該會率先買魔法師 狼人 吸血鬼 spa day 但十世冇半價
睇review話個地圖整得差, 伏黎
問題我諗緊邊隻game pack係唔伏
溝santa claus 再要求佢搬入嚟一齊住 好似就有500k
Spa day之前執過嚟 會唔會冇咁伏
利申冇買
全職YouTuber做到買樓
好好搵每個星期出一條片 每日每條片都收幾舊水
好耐前有 stuff pack都試過 但近一兩年冇再見到
餐廳好煩
侍應成日倒瀉嘢又要再等過
裝左個快出餐 mod就快左好多
我都冇買
game pack 同stuff pack最難揀
佢好pk 唔list 曬有咩新野你知
食餐飯食咗半日
Sims3 夜生活同名人係同一個pack賣,sims4又拆散
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞