(模擬類game)The Sims/Paralives 討論區

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
一拆走哂啲洗手台成隻驚順左勁多
日日喺度飲水飲水
唔會再行到老連咁遠先洗手

Btw 內置間高中好核突
得貓狗個款
買四季,都會,鄉間生活好啲,千祈唔好買大學!
第一日已經DL人地起嗰啲
點會走廊突然攝個canteen出黎又有地下室
仲要成間學校黃禁禁勁舊咁款

Catherine嗰間好靚
又做左佢打手
我自己鐘意啲典型學校但內置嗰間真係好恐怖
個地下室鬼屋咁款
如果巴打買four seasons,去steam買連本體嘅bundle平過origin淨買DLC
Steam 有唔同bundle會平啲,入面嘅嘢你本身有佢會扣返嗰隻嘅錢,但如果DLC係喺origin買steam就會認唔到,氹你keep住幫襯steam
追po見四季好多人話ok,試下先!
係!我就係見origin無特價,見steam又做緊減價,所以就諗住用steam玩,但咁我咪要重玩
我ps4,唔知買唔買dlc好,好貴
唔會㗎,你steam有買主程式一樣互通到!
唔會
無論用steam定origin,個save都係喺documents 度,跟住做就得
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2353321777
成日去廁所洗碗仲有係張床食飯
聽音樂無啦啦走去跳舞
同一得閑就做push up
推咁快
近排未得閒搞PO
做push up真係好奇怪平時睇戲都唔覺美國人會無啦啦係到push up
https://youtu.be/ZAJn0oaq8-A
唔睇唔覺間學校咁悶
因為返學要你做嘅野其實只係得上堂,溫書同交際(有放健身器材嘅話要叫埋你健身)
好多人會起埋咩音樂室呀畫室呀泳池呀其實完全無需要
佢個AI有冇能力認到D 室同走去做課外活動又係問題
想請問用mba玩嘅朋友
你地部機幾多gb ssd
我128gb爆哂
話時話高中生活間學校可唔可以放床?
可以
返住學瞓教幾正,反正交功課就會升班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞