(模擬類game)The Sims/Paralives 討論區

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
功能性mod就呢幾個:
MC command center 本身更新完去唔到prom 之後佢出左hotfix就無事了
Slice of Life 仲未出更新 成個del左
WickedWhims就 佢更新完之後teens無得扑野 所以都del埋
同埋有個做功課快啲/大學揀roommate既mod 無del到 但更新完好似廢左
衫褲鞋傢私個啲CC就無del
真 而家啲學生輪流返學
我整個啲人仔就唔返學 成日都係啲醜樣NPC 返學
搞到我全日就係幫啲NPC整容
同埋隻人仔想約條仔去prom 但佢成個星期都無返學
Slice of Life 暫時未有問題WO
我前幾日玩啲需求bug哂
個人仔飢餓度應該0左 但係條bar仲係綠色 之後餓死左
唔知關唔關SOL事 但del左之後就無事了 而家唔敢裝返住
好似啲無限輪迴嘅故事咁 無論做啲咩都會去返同一個時間
好有心機download
屌我都中左時光倒流bug
有無巴絲知道係邊個mod出事

大家都坐左時光機
更新完青少年冇得扑嘢咁要你個mod黎做咩
我去成人台行返轉唔好
等我del左佢先
我當免費shopping
現實唔敢著既靚衫又可以比啲人仔著
用返舊一版就ok
仲有得down
最鍾意dl cc 可以成日襯衫
我多數都喺YouTube secret到down中文版
不過邪惡紳士其實都好多bugs下
真係!我玩到有人打嚟話個人仔成績好到可以提早畢業手快快撳咗,冇得讀返書
原來係真的!del咗mccc之後玩到畢業舞會!感謝ching
各位玩sims 起人物 係唔係按自己性格整
ts4 得trait性格太單一
中意用ts2咁用配點
我成日整到自己隻人物好完美,又天才 又歡樂 又善良但玩落無咩代入感
多數ts4 d trait都冇乜實際作用
邪惡就係動作陰濕d 同d 指令改咗"邪惡地大便"果d
冇咁完美好d
最好整到個個冇咁nice
ts4 做friend太易了
唔用WW咁有乜可以揀,可以突破年齡界限
我就反而係玩反社會人格
https://youtu.be/pCXDrcv6SGk

呢個可以青少年懷孕
話比呀爸呀媽知仲會有唔同反應
不過就冇左ww嘅精髓
原來係WW問題,我仲以為自己記錯
好似幾複雜咁
我只係想人仔happy唔係想負責任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞