(模擬類game)The Sims/Paralives 討論區

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
想問下起野嗰陣點樣可以自由轉D野嘅方向而唔係45度咁轉?
轉做Sims3視角
用老鼠右鍵撳住件物件再+Alt
想問下起野嗰陣點樣可以自由轉D野嘅方向而唔係45度咁轉?
轉做Sims3視角
用老鼠左鍵撳住件物件再+Alt
等更新有曲面牆又可以開黎玩下
等你分享使用心得
UI Cheats Extension已出update
唔意外Water is wet
Big issue here. I opened up a household and played for about 10 minutes and when I got back to my manage household and everyone is aged up. Kids are teens and Young adults are almost elders. None of their birthdays where coming up. What can I do to fix this? I already saved :(

老人化
搞到我而家唔知開唔開黎玩好
https://youtu.be/i9HZ4pY33Go

Patch update 出晒事
有人個sim想date自己家姐/妹

SEXUAL ORIENTATION:
FAMILY
其實呢啲更新出街之前唔係應該自己run一次睇下有冇炒車先出架咩
頂 搞到唔敢開game
呢隻game其實已經好貴 點解唔可以做好少少
+1 都唔明點解唔可以試好先出
都係唔開黎玩住
好彩琴日back up定save file
睇嚟high school pack 都兇多吉少 又出咗先賺咗你地班水魚錢先 然後先慢慢fix bugs
曲牆係咪無得放地底
笑什麼你也是水魚
我就咁睇條片好似雪糕桶咁放落去
睇黎唔得
成個PO 睇Catherine
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞