(模擬類game)The Sims/Paralives 討論區

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
我裝左個mod
雖然唔能夠完全排走d廢家庭但系統會盡量用返本地家庭
玩開心版
之後用買dlc d 錢support Paralives
https://www.patreon.com/alexmasse
岩岩玩完狼人
對比婚禮dlc 算多野玩

想試下同吸血鬼生bb
想知生出黎係吸血鬼定狼人
岩岩買咗the sim4!30幾蚊
第一次係電腦玩!之前一直玩手機版
Btw 用m1 macbook玩都幾熱下
係 我用M1 Max玩都熱到成80度
只係base game已經發熱
你覺得邊隻最伏同最唔伏?
我砌緊個list 比買pack嘅人參考
咩mod 求教學
玩一陣要抖一抖無可能長開
無計m1 macbook air打機窄洗啲,又冇風扇散熱
玩到算係咁唯有玩一陣抖一抖
我買哂除左$39既pack
$39 買左植物同仁川

婚禮真係巨伏 除左遊戲內容少之外 最大問題係勁多bug
多到玩唔到 唔知而家整返好未

我連star war 都有買 雖然唔係fans 開頭玩左幾日 就無再入過個map

有個日本風dlc 都好正

Ps sorry 我唔記得dlc 既名
最大路咪mc commander 同ww
唔係snowy escape下話
元宇宙
係雪國勝地,會有好多日式家具,同埋温泉,仲有日式火鍋。
但除咗用嚟俾人仔去旅遊玩一兩日,好似都冇乜特別。

利伸:睇過台灣YouTuber 玩。
Sims2好好玩
如果佢有埋sims3嘅開放世界就無敵
我個sims2都係唔知點解開唔到換完新電腦就係咁
上YouTube睇人點整番好 都係開唔到好想玩
果陣dl完仲諗哩家啲電腦spec run sims2應該超順
點知連開都開唔到
見你咁講我都懶得搵solution了
如果鍾意起屋,佢有個擴充包《夢幻居家改造王》可能啱你玩?
係要接job 去幫其他家庭裝修。

好似幾有趣
但每次都要load
咁多代之中最鐘意sims2
細個玩個陣電腦太廢轉場load好耐
我都係咁諗諗住買部新PC玩the sims
一定好撚正 點知開唔撚到
Sims3 load到2046 sims4又悶
當年我一出即買 嗰陣仲係原價 覺得自己好弱智
想玩返SIMS3整死哂成個鎮D人
夢幻居家啲傢俬好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞