(模擬類game)The Sims/Paralives 討論區

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
有聲
我等sims5或paralives先玩
https://www.instagram.com/reel/CgrgS5KpJep/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

點解人地砌到我砌唔到咁靚
我砌嘅話就全部都一格格冇美感
佢個RINE係似普通話讀沅台式口音
sims 5應該冇乜希望
始終都係ea整
等paralives啦
冇咁勁, 啲MOD多數都係大陸人整既, 好多都幾高質

想問下新出Dlc 校園生活好唔好玩
我都想知
但多bug到完全玩唔到
好玩過大學嗰個 起碼有得真係上堂 不過我都未玩晒
你上到堂咁好
我連令個save唔好再平衡時空都有困難
我本身好少dl mods 係cc就好多
D cc床用唔到已經好唔開心想像唔到你地連正常操作都唔得點算
我都係有張好鐘意嘅CC床用唔到
個CC已經好舊,唔知仲會唔會更新
唯有等有人整fix cc 床嘅mod
其實多咗個社交媒體都幾過癮

同埋而家個人仔成日會攞電話出嚟撳睇電視食緊飯或者跑步都會拎部電話出嚟
呢樣野係幾真實
update/del左啲mod 而家算係正常玩到
係唔知點解啲人仔一考試就會周圍走
Share下我啲人仔先

多左自拍動作幾好 以前仲要突登down啲換自拍動作既mod
絲本身有咩mod
我諗住試下del左個邪惡紳士佢再試下玩
衫褲鞋唔想del 一del佢地就變裸體
希望遲下有人出mod令到間學校多d學生
而家有半間都係假人
睇住呢個post又開返sims嚟玩,一開好似多咗好多嘢咁
只係買咗上班 同歡共樂 都會生活,到佢又出貓狗on99就冇再玩
見你地講鄉間生活好正咁,仲想買露營 game pack做流浪漢

春夏秋冬值唔值得買?之前3代我淨係覺得煩,凍死我啲花花草草同整病啲人仔
人仔全身無用cc ?
普普通通啦
特價先買抵D
係多咗啲節日
季節其實令成隻game多啲隨機性
落下大雨大雪
可以有籍口換下衫咁
如果上班 同歡共樂 都會生活係T1
春夏秋冬T2我覺得
呢幾日玩左陣高中
暫時黎講唔計bug既話都幾好玩好有新鮮感
學校隔離有個運動場都未發掘
有呀 髮型 化妝 皮膚個啲全部都係CC
衫就咁岩呢兩套都係用返EA既
我個CC folder成10GB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞