(模擬類game)The Sims/Paralives 討論區

1001 回覆
32 Like 2 Dislike
青少年冇得用WW唔係BUG
上到高中點樣仲prepubescent and physically mature
想買但👝唔容許
唔好買
唔明係咩理由
呢個DLC有做到第二性徵發育咩點解teens以前扑嘢佢覺得冇問題,有冇買咗嘅巴打講解下
除左多左啲體毛之外都冇咩特別
玩開心版
多數有病毒
其實我都唔明你話一路冇就話, 依家係冇啦啦斬咗佢
依家嘅青少年SIM同以前根本冇分別
的確佢係多咗個功能係探索自己嘅性向, 但我覺得冇衝突
原版teens咪又可以匿埋張被入面放煙花
不過佢冇斬到,只係隱藏咗,暫時裝mod都仲可以用到,順便unlock teens同adults、親人互動
我sims4個人仔一有D喜好問題就會閃退 (即係面對喜歡健身yes no果種)
呢樣嘢請問有無得搞?
因為出5又要等幾年先草齊啲dlc
希望俾返無縫社區我
bug完又bug過 要fix到幾時
EA嘅話就算啦,其他唔好喇
等paralives 算
玩得耐咗又覺得要load冇乜所謂
轉場都係幾秒嘅事,係同一社區入人地屋都要load呢樣難啲接受
每次我都係等大更新之後一排先玩
BTW之前玩島mix鄉間
我揀左咩野火山地震 無水無電 用原始材料整野食 (果排屎忽痕我仲揀埋搗蛋精靈搞到成日壞傢具)
咁樣玩都幾麻煩 但又幾過癮 成個感覺好原始
係啊 如果同一個社區唔使load就好
以前玩3好鐘意叫啲人仔去慢跑 跑到邊度就去邊度玩
以前玩3
好鐘意望住個人仔由最北邊跑到最南上山體育館
乜原來你哋都咁鍾意出街.我除咗約會同返工之外都係留喺屋企,
mod問題?
因為s4 去邊屋企都要load load load 先唔想出姐
3幾乎冇返過屋企
4長期留喺屋企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞