網絡小說集中討論區<22>

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
岩岩睇返300幾章應該講到救姜神王果度?
呢度應該開始好好睇
後邊既萬族出世-黑暗動亂-證道-舉世皆寂 呢類劇情好吸引
因為呢本同盤龍果啲都係一開始睇網文時候覺得好精彩,睇到停唔到
但你書齡一耐啲,睇慣咗呢啲套路,就覺得好悶
白衣居士寫果本「無限神座」有冇人有睇?

無限流 但唔係寫明去電影世界 好似有個海盜世界咁 你feel到係海盜王 但佢又冇出過魔盜王既角色 淨係攞佢世界觀黎用

睇左咁多年小說 少數睇到好感觸 會眼濕濕既書 翻睇左兩次

如果你嫌前期悶既話 希望你堅持到佢寫仙俠世界果part 保證你唔會後悔睇呢本書

仲有本「從精神病院走出的強者」又係鳩下鳩下幾好笑 無敵流一拳超人feel
無限神座 400萬字 岩岩完左
搵長夜餘火
佢第一本前面都正正常常
一上宇宙就好悶
巔峯玩家好唔好睇 同埋有冇女主

睇完本最強劍神 冇女主而且一般般
有冇啲西幻少少鹹多多趣推介 本阿里布達年代祭太over
西幻多女主 蒼青之劍有無睇過?
最好1-3個女主就夠 不過多謝推薦 放入書架試下先
係 雖然好多修仙後期都有呢啲問題但佢嘅設定係衰好多個隻
睇緊本17年舊書, 奧術年代
前面幾好睇, 主角唔狼性
但我懷疑係後宮
凡人嗰隻易接受啲
就算換地圖都係一個世界
睇咗吓, 少毒
撞鬼就即刻唱國際歌
心諗做乜鳩

不過作者似腳膠
過兩日再睇
我在精神病院學斬神係咪停左更?
而家係咪無晒d 少少咸既小說。正路個d小說手仔都唔拖既
肯開後宮嘅書應該會寫少少
反正所有雌性都會收

好多作者唔識寫感情線就識醒水
乾脆寫成修煉狂人
女人只會影響我施法速度
咁樣反而避免讀者嘈交
平淡到我棄左淨係睇到光明神教同家族互片
主角痴線得太有用好少因為痴線累事
整體上我覺得好睇的,但我反而覺得有部份遊記有少少悶
遊戲穿越感覺真係無一本好似 箭皇 開頭咁驚艷
可惜之後轉名狩魔領主就一落千丈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞