網絡小說集中討論區<22>

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
當上帝開始重新進化
係新書
叫人推薦之前可唔可以講下自己追緊邊幾本/睇過邊幾本覺得好睇

咩都唔講點知道你想睇啲咩

利申:求書,唔要穿越,唔要系統流,唔要歷史/都市,唔要種田
異常生物見聞錄
賽博英雄傳
靈劍山
烏賊全系列
重生日不落當海盜

有幾本係穿越但係唔太影響劇情
粗略睇過下個簡介同目錄
都幾毒下

特別係本靈劍山

我而家追緊嘅書有
神秘復甦(有生之年系列)
第一玩家
赤心巡天

睇到中途棄左嘅有
無限神座
狂探
明克街13號
第一玩家!
北陰大聖
一本玄幻小說唔知做乜去左科幻區
主角開外掛越級挑戰正常事

廢土戀愛遊戲
穿越到一隻cyberpunk 背景既戀愛遊戲既苦主
做恐怖份子既故事

呢兩本可以攝下時間
甲之熊掌乙之砒霜

烏賊同遠瞳已經算北國作家入面最正常個批,咁都算毒

真心唔建議睇簡介,靈劍山係賣得既入面最唔智障個批黎

作者人品有問題,靠呢本食老本係另外一回事
咁快
又書荒了
請大家求其推介吓
Btw 明克街咩環境?
諗緊開唔開
睇左個蠱真人100節 個主角毒撚到呢 講到好似全世界都害佢咁 佢就周圍害鳩人殺鳩人陰鳩人 仲要一個fd嘅都冇 好啦 睇到咁上下以為有條友叫青書嘅可以同到佢傾下計 點知仲要死鳩埋 死鳩埋都算 仲要鋪佢嘅家族之情 突顯個主角毒撚性格突到出撚晒汁 我真係頂唔撚住 仲有個青書本身都冇乜點鋪佢嘅家族之情 冇啦啦打鬥先講出黎

鐘意睇果啲人平時係咪都係毒撚冇朋友成日幻想有人害佢點反殺返人
依本好早已經毒發
蠱有咩問題
唔通個世界玩蠱做主流 個個都要做毒撚? 咁點解仲有果啲家族情出現? 睇人地果啲介紹之後仲有其他情呀 義氣果啲
如果玩蠱就係=唔正常 我諗應該依本野唔應該有情出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞