網絡小說集中討論區<22>

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
仲有佢有一段係殺果啲獵人 殺完個仔又要去埋人地屋企殺 屌你雖然我都認同要斬草除根 唔好做on9仔等人報復 但你斬之前又要撚鳩人 人地啲屋企人又冇得罪你 撚下撚下咁 我睇到依到都燥 你殺咪殺 搞咁多野
好耐之前ptt睇到話係戰狼級劇毒就唔敢開
其實係你自己講玩蠱就=唔正常 依句唔係我講 我淨係講得依本野只係爽文 完全唔明神係邊? 神係主角做毒撚周圍殺人?
而家覺得你唔正常多d

似乎你就係你口中嘅毒撚
其實係你自己講玩蠱就=唔正常 依句唔係我講 我淨係覺得依本野只係爽文 完全唔明神係邊? 神係主角做毒撚周圍殺人?
睇落去後邊好多情,但唔係講主角
主角係好現實
就算同死敵有利益大家都合作
但雙方暗底都計算緊,轉個頭就反面
其實好寫實,真實世界係咁
如果你想搵朋友友情,共同進退
呢本書真係唔岩你
有冇咩推介下...
最好長篇完晒既
好睇就得
可能後邊好睇啦 我睇完150節都毒發緊 我唔係想搵共同進退果啲朋友嘅書 但都唔洗0朋友 all敵人
後邊係好多情
有愛情!親情!
又有使命感,家族情
都寫得幾好
但全部都唔係講主角本人
反而主角仲會利用呢d感情去迫害人
所以你唔鍾意早早放棄
我開頭都係咁諗,洗唔洗去到咁盡
但原來獵戶比佢地圖係錯誤
想誤導主角整死佢
同獵戶細仔係有能力殺到主角
好在算殺晒人地全家
無留線索,流亡做左蠱師既大哥,無情報
錯誤當左主角細佬係主角,做左代罪羔羊
果刻我就覺佢咁做,唔係為殺而殺
佢會合作,但唔會相信任何人
你睇落去就知,主角唔係無敵,亂殺人
全部有利益,好多時反而係同人合作
仲成日比人陰到中伏
蠱真人前世比正派圍剿左幾百年
重生後玩十步殺一人千里不留行又唔覺有咩問題喎
當年新開書就話唔知姐 依家講明係邪道經典
本書某方面太寫實,經過社會洗禮既人
就會覺得蠱真人寫到出嚟
好直擊到現實,因為人人其實都係計算緊
不過正正因為睇完呢本書
又會令我覺得真實社會
都未到咁癲,點都仲有真心真意既人
凡人修仙傳
從紅月開始
完全無十步殺一人,千里不留行
根本大部分時間係佢比人追殺
比人殺就真
我覺得好多人都話佢亂殺人
但事實上睇返成本書,佢無邊段係亂殺人
反而仲成日講殺人唔係目標,只係手段
好擔心你睇到骨肉蠱SAN值歸0
唔啱睇就棄
睇書口味好個人
有無啲大部分內容都好睇既小說
姐係會令人想一口氣睇曬既小說
我依家睇個啲 成日睇到啲悶既情節 就想直接棄
我覺呢個都好正常,因為要用雙胞胎
成本書我覺毒就係學強國人食野味
猴子腦真係好難頂
其餘果d血腥位情節係合理
網上查過主角冇啦啦推個細路女去煉蠱
想睇嘅人要有心理準備

另外想睇cls野可以追詭秘地海個作者
起點逼佢改情節
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞