NVIDIA 顯示卡閪冧捷報 7 40系幾時先出

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
老黃自己30 系都大貨係倉。隔離蘇媽都仲係用Rx6400/6500 搶下家用市場,兩邊都唔想跌價,Intel 新卡好似要11 代以上先用到。
PS5近排派大貨 跌哂喇 5000倒
掘過礦 有保都唔包
Yes
有保一回事
去到保唔保俾你另一回事

基本上九成都堀過,除非你識條友真係拎黎打機佢又讓俾你。依家係老黃蘇媽都唔想大跌價。
掘唔到礦個啲卡。
咁不如一手RX6400 ,保證唔係礦卡。
點解?都可以掘
一來礦難,二來算力太低係其他3090/3080面前係會無意思,所以拎去掘礦係有個門檻,最入門係唔會入礦場,只內係堆夠算力嘅卡係市場無曬,呢堆原本只係亮機卡就俾人炒貴左。
好似後日出gtx 1630
唔知會賣幾錢
沒這問題,我試到可以用匯豐visa找數要求雙重認證,當成功可以落單。會不會cut單就不知了。
三年前我買張2070三千幾四千蚊,
宜家三千幾四千蚊都係買返差唔多效能嘅3060
宜家真係叫抵買?
拍得住香港樓價
係香港先咁仆街
我用GOOGLE ACC. 登錄SHOPEE
要臺灣電話先可以用信用卡找數
最新見到Amazon賣緊3080 Ti港紙9100左右,Asus,Gigabyte個幾個大brand
香港3080ti都跌落8000中了msi gaming trio $8449,msi ventus 3x $8199,giga gaming oc $8499,inno3d直頭$7988
重有張2060super,同2070一樣效能重要平幾舊,3060重賣緊過三千係智商稅黎,邊有可能同上代一樣效能既卡重賣得貴過上一代
大把水魚買呢D卡,養肥腦場
仲屌返你轉頭:洗錢為求開心,咁斤斤計較做乜
inno 就不了,不過價跌到咁似乎應該再等下,但成日忍唔住想換
Lm
唔知台灣evga而家仲有無限制唔俾送貨去集運倉

無既話下水可以狗衝evga

其實唔同牌子顯卡有咩分別?可以差成幾百蚊新手救Tips
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞