NVIDIA 顯示卡閪冧捷報 7 40系幾時先出

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
你睇呢個PO都睇到想買3080ti
證明你都幾唔忍得
就係捉到大家心態,$500 RX580 堀左4年 已經好平,咁1650/2060/3070 就可以賣貴啲,講真礦卡3090 $1000 都要諗下,佢地個損耗大到不能想像。

我2018 買580/570 就係心諗呢心批就算係礦卡都唔係掘左好耐,可以搏。2022 掘足4年都係開我$500 !咩料啊。
砌機客比人用左礦料砌都唔知

淨買卡難呃d
Ok thx
無計 唔係佢地奸
係500呢個定價真係最平 一買一賣 我相信買得既人都係為開機
同埋掘礦其實唔係真咁大損耗 反而係班人對張卡做過啲咩先係最重要
有冇人知如果想喺台灣個原價屋買卡應該點買
間嘢買之前好似要打電話去留卡
直接去買官網evga啦,集運沒有cut單,28號下午買的,今日出貨。
去蝦皮商城原價屋買?
都唔係,礦場幾萬張卡一齊Full Load ,個場係四川山區都話可能低溫啲,如果係廣東附近就熱死啦,佢地隻牛又閪,咁張大損耗點會唔大。
大部份淘寶卡,八成礦場,一成半係網吧,不過網吧多數係 GTX750/960 之類。反而得RX550 /GT1030 先會有全新,因為佢地係水鬼升城皇代表,最瘋狂個陣,RX550 可以去到$1200 蚊,GT1030 都接近一千。
咁都叫唔忍得,3080ti首日賣16k+ D人排隊買叫咩
首日都算啦
都叫早買早享受
想問下 喺呢個時間買又唔係特別平
又唔係特別新
40都日日吹話出
點解唔忍多陣
4790k+970等緊13th&4080
預計唔到咁多架喇,出40初初貨一定唔多,咪又係炒一輪先
仲有出得ti係升既都升下一代ti啦,又未知幾時出,一樣可以係早買早享受
6700k+970
同你等一樣
屌 正呀喂
腦場又可以收皮了
運費幾錢到
大哥牌
可唔可以講用邊間集運
Rog strix 3080逼近msrp
bns,用自己用開的比較穩,google都有3,4間而且有迎新。
5600?
3060ti 最平去到3950了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞