NVIDIA 顯示卡閪冧捷報 7 40系幾時先出

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
好奇問問 唔係18,xxx? 有discount code ?
佢個張應該3070黎
650w夠推4060咩
之前減價
今日變返正價
3060ti想買4060然後cut佢一半電
用2k144mon玩racing game多
唔知cut完係dlss support下推唔推到144hz

夏天打機熱到傻 間房冇窗又冇冷氣熱到成31 32度
無窗無冷氣點做房
窮等人家係咁
自膠
唔通風會焗住d熱氣係到
所以咪熱到仆街 連屋企人都話啲熱氣係咁攻出廳
唔cut電搞唔掂
(依家張3060ti玩F1 2020
100%電有141fps 50%電低20度但都有121fps
cut電好撚抵)
平百幾…又要等又冇保養…咁識諗?
50% power limit?
https://tw.evga.com/Products/ProductList.aspx?type=0&family=GeForce+30+Series+Family
5千頭3080繼續賣,其實18,990 / 3.7 = 5132.4(我用dbs匯率計算)好接近香港的價錢。主要是為了5年保養+2.2slot
undervolt再鎖power應該夠做
都係等買3070算,唔追新,只求2k 144
post得amazon出黎都係referral link
唔好阻人搵食
問小2句啦
用緊600w銅都冇事
真心的 唔知唔包保養
隻ghostwire Tokyo,如果唔開frame limit,3080ti可以去到成80-82度
有冇人知點係 evga 官網買卡無台灣電話號碼
acc全球通用,在亞太區登記再改地區啦。話說10G-P5-3881-KL又停賣了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞