NVIDIA 顯示卡閪冧捷報 7 40系幾時先出

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
我都係等緊你嘅消息先咁落單
總之.搵客服
聽日會覆你

80 ti唔好住.肯定會有一波再降
好.謝謝你

咁我等埋80Ti個價再決定
悠二你覺得玩4K 144
80ti 好定4070/80好..
budget 7-8k內買唔買到4070/4080
等緊3060跌破3000
幾時先有低過5k既3080
我...唔係未來人

不過以照過往經驗.新一代70系會等同上代旗艦性能

4070.你當係3090性能先.4k 144應該勉強.但我覺得4080應該成件事會好好多

8k應該買唔到80(我估咋.我真係唔知價錢幾多)
照而家廠同NV胃口 4080香港至少9K

btw 4k144建議等4070/80 反正高階30系卡而家買都唔抵玩
更新一下30系列最低卡價,3080性價比最高!

3050最平GALAX$2350(Faroll)

3060最平GALAX$3130(樂天電腦)

3060Ti最平GALAX/ZOTAC$3980(未來科技)

3070 最平GALAX$4399(樂天電腦)

3070Ti 最平GALAX$4980(Faroll/seventwentyoneshop)

3080 10G 最平ASUS$5999 (seventwentyoneshop)

3080 12G 最平PNY$6350(飛馬)

3080Ti 最平MSI$7850(未來科技)

3090 最平MSI$11699(Faroll)

3090Ti 最平Inno3d$14980(未來/G2)
已pin

最近做黎生太忙 唔得閒track住價
唔緊要,邊個出都一樣

方便一下大家
刑老闆賣張3080賣$5999 有啲心動😂
咁我唯有4070啦... 到時budget 夠先考慮80 thanks~
3080 10gb

我將eagle 3080 砌機同單買價合併左

統一5899
心動不如行動

支持一下刑老闆良心小店都好
應該好快連傻閪60ti都已經破4000
我整咗個最低卡價報表,有冇巴打有興趣入埋黎做義工得閒幫手update?

https://docs.google.com/spreadsheets/d/12IIubdIdpCErxzQgHG4j1AtB0qIXb4DSjHrXBaJpMGQ/edit?usp=sharing
直接打出嚟會唔會易睇啲?
仲要唔係丐, 係TUF
想買
請問邊間?
d卡之前炒到咁高,宜家幫人清屯積貨? 等40唔好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞