NVIDIA 顯示卡閪冧捷報 7 40系幾時先出

1001 回覆
24 Like 3 Dislike
除咗asus msi giga仲有咩brand值得揀
呢張最平,不過加$200有ASUS TUF
有冇CHING知3080TI = 40邊隻
NV有EVGA AMD有XFX藍寶石

當然 買FE都得 不過就上水好啲
4070同4070ti中間到
牙石品質,以卵擊石
微星噴火龍
Gigabyte! 即刻跛!
買邊張都好,最重要都係售後服務/保養
自己都要錫住張卡黎用,防塵/清塵/防潮要做好
講返Zotac
一黎張卡好嘈,散熱普通
二黎過去一年半礦潮個陣,Zotac官方對挖礦個態度,係咁多間廠之中最熱情,上面個tweet已經話咗比你知
都未出
我估4030
新買嗰張都隨時係翻新
其實仲有leadtek同elsa
Elsa香港冇咗代理好多年
Gamers will not forget.
唔好喺未來度買
班礦場狗
已ban間野
而家網店未來啲嘢算係最平

冇攞客啲卡挖礦咪得囉,香港大把礦工啦
ASUS ROG Strix GeForce RTX™ 3080 V2 10GB GDDR6X White Edition LHR (缺貨) $8,399

ASUS ROG Strix GeForce RTX™ 3080 V2 OC Edition 10GB GDDR6X LHR (可單買或砌機) $6,499

ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 3080 V2 OC Edition 10GB GDDR6X LHR (缺貨) $6,999

想由1060升級上3080,本身想出白機,但好似張白版3080無貨
係唔係轉買TUF 3080 10GB 會CP值比較好? 唔該
Ban 9 them all.
wait more la
you already have a 1060
TUF同ROG 依家差價450

咁少差價我會直上ROG
4070同4080之間,一般性能勁過4070, 光追同DLSS一樣
又話清倉貨,但呢頭又鬥砍價兼抛售潮,但到到都缺貨
話等40系...呢頭Nv放風cut單
睇唔透
TUF 有間報5999
不斷砍都唔知係唔係礦卡翻身
HK prices are still more than US MSRP.
Remember these are two years old cards that still have the same new price tag two years ago.
刑老闆$5999

香港應該機率冇咁大掛
登記完, 改區唔見有台灣揀,。可以點搞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞