[有緣再會] 利物浦賣人轉會討論區 19

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
對 無諗過佢個陣廿歲已經踢4強 但佢一路都唔出名真係唔應該
傳緊賣水貨星散啦仆街
呢個幾勁 做力子代替品都得啦
轉會費1億7500萬鎊
清好清醒,但fsg 個名臭晒先咁容易比人老屈,如果係其他強隊一個咁嘅消息唔會咁多人信
估唔到森林都咁撚癲

個admin真係衝出嚟柒

利洗有無1/2
人哋有錢吹咩
但冇歐聯
//利物浦可獲此樁交易中 10% 轉會費,約 1750 萬鎊//

佢咁講,個轉會費有成1.7億喎
點翻譯㗎
呢球疤真係輸得好弱智
好難懷疑唔係假波
坦白講,遲早嘅事
賣沙唔係問題
反正鏝買完菲立斯已經叫贏左九成九
歐聯唔會夠賤種踢
下年都係遇左爭前四

問題係買返咩人頂
又買啲二線搏懵
上季都話賣老母唔係問題
仲討論買咩人返黎頂
有冇汁先
中場係要有hold到波同突破能力
呢個好J

但唔知乜source流出,唔知可唔可信
洗左十幾年啦破處你估易
英脫完歐 工作證易整左
意粉分分鐘仲虧過雞達
下季轉4231 架啦
王肯尼
1 小時 ·
(前利青訓艾禾尼伊重返英超,利物浦的轉售收益)
前利物浦青訓艾禾尼伊(Taiwo Awoniyi)去季在德甲表現吸引到其他球會的注意,近日鐵定以1750萬英磅轉會英超升班馬諾定咸森林,由於當年利物浦與柏林聯的交易有10%的轉售條款,所以這次交易利物浦作為前東家可獲得175萬磅收入。近年利物浦出售球員喜歡加插不同的轉售條款:
路爾斯•艾拔圖(拉素):30%轉售條款
丹尼•華特(李斯特城):20%轉售條款
賴恩•肯特(格拉斯哥流浪):20%轉售條款
丹尼•恩格斯(修咸頓):20%轉售條款
甘馬曹(士砵亭):20%轉售條款
蘇蘭基(般尼茅夫):20%收益轉售條款
阿倫(明尼路):10%轉售條款
布斯達(錫菲聯):15%轉售條款
賀化(狼隊):15%轉售條款
伊查利亞(雷丁):20%轉售條款
靴拔•堅恩(班士利):15%轉售條款
格巴拿(哥本哈根):20%轉售條款
賴恩•米拿(巴素利):20%轉售條款
哈利•威爾遜(富咸):15%轉售條款
古積(波圖):10%轉售條款
另外之前已透過轉售條款得益或條款已過期的球員交易包括沙治•簡奴斯、巴特•史密夫、艾奧利、波比•鄧肯和巴路迪利等。值得一提哈利•威爾遜還有一個優先回購權的條款,利物浦能以15%off的折扣優先買回球員。
好難講,有時冇就係冇
鏝城唔係金錢足球
自己賺自己洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞