[有緣再會] 利物浦賣人轉會討論區 19

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
簽中場未 隔離又簽一個了
咁平都唔出手
真係搵撚信佢會買比寧咸
呃啲股東姐 要搶一早好似搶基達咁shut up and take my money再下季報到啦根本fsg就覺得今季買人錢用盡 賣返晒人有少少net spend好啦 中場再下季啦
會出手 但係人地要求人工太高 不了
繼續打丁 今季個陣容夠爭冠
對Fsg第二就係冠軍
收入方面
人哋揀mc車仔咋,我利有bid架
唔跟高普係人哋損失
簽埋Philips 打碌撚咩
FSG 想以後skip 埋英超?
FSG: 冠軍要比獎金 不了
FSG:簽Jota 呀Diaz 呀Nunez 全部加哂addon
拎到英超我咪好大獲?
黨報一定會咁講
corner taken quickly 比fans投左做隊史最佳入球
黎緊呢年又係鏝攞英超 好撚悶呀大佬 就黎變撚左鏝超
地球聯合軍好開心架,自己拎唔到都唔想利拎
菲臘去曼城
飯去車仔
張伯倫留利記

要求仲高過我地 無4冠就要俾人笑
曼城條中場線一直都勁利記
利記條中場係玩工兵高效率搶迫,但d人腳慢慢老化
年齡當打果班又垃圾(ox,基達)
除非搏到中場後生仔有一個打到世界級表現
唔係預左輸中場(車仔熱刺中場都好惡)
直接頒獎咪算 on9
正路.. 呢球真係好靚,而且喺攞歐聯的重要一球

如果今年嬴左皇馬,我覺得AB球頭槌都值頭5
唔知今年馬會會唔會開英超冠軍同歐聯冠軍 到時all in晒d錢落去
世界波 倒掛 就算半場笠射 呢啲球壇年中都唔少
但呢種快開角球入埋真係冇見過一世都會記得
仲要係戲劇性反cup疤,最後仲拎埋歐聯
Tolisso 好似就嚟完約
多傷患
已經係反獌>反鏝大聯盟
Arsenal have reached an agreement with Manchester City for the signing of Gabriel Jesus for £45 million, The Athletic understands.

#Arsenal | #MCFC

More from @David_Ornstein

一買一賣 又唔洗錢補強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞