[有緣再會] 利物浦賣人轉會討論區 19

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
其實拜,鈀,獌,車都一定唔會先
其實依家熱,阿,意甲果堆都會盡力留人
幾撚時又變到間間都係咁玩

屌我入撚左平行世界?
文尼走左換兩晒又真係太傷太冒險既
如果一定要2揀1真心希望留文尼多d
屌你老味幾時多左咁多股東

2R,賓周馬,摩笛夠有版你睇啦
d非洲撚、伊斯蘭撚麻撚煩
成撚日季中踢非洲盃、季尾就玩齋戒
利雲 賓斯馬 牙朗 ?
金球獎排前面嗰啲全部30幾歲打上
salah先30
根本上係貴公司開埋啲閪offer, 落後個market 幾年先係最大問題
傻鳩股東仲話timo都唔要,事實係timo都買唔到
阿狗奧燒奧巴都350k
熱狗講緊傾係青訓仲要比利維呢啲賤種呃先肯續
你搵曼聯做例子都痴線
佢地近年d收購18-80歲有邊個唔係水貨(阿朗可能唔算)?
賓周馬 摩笛 利雲呢d呢?
依家運動科技發達左 30歲後根本仲有大把世界
d股東下下搵30歲黎做理由 返90年代睇波啦
你理閪得人,人哋冇歐聯都留得住

一定唔係你口中既星工廠selling club囉

你認左柒先啦
一直覺得打破薪酬架構係bullshit
又唔係開高人工比個新簽番黎
講緊續個球會新一代legend比高啲有咩問題
c朗美斯包皮依啲都係打破薪酬架構咁續架啦
其他人咪又係無嘈要加到同佢地一樣咁高人工
你願意支球隊做乞衣

我想佢正正路路似返支冠軍球隊,ok?
又有格劍味道
睇下半季 一定多人想留文尼多d
球迷好現實 淨係記得最近期既表現
事實上沙拿20-22一直保持高水準 係2-5月跌watt (但都做到好多助攻)
文尼由20開始一直水準以下 係非洲盃返黎後先回復水準
問題我地唔係皇巴拜呢
如果係冇心續水貨,依家賣好過出年free 走
同埋賓周馬人工應該唔係咁高 摩笛依家都係年年續短約

利申︰覺得水貨係值30萬磅
幾撚多年前呀?

果陣利記都冇咁撚多冠軍啦傻閪

人哋一撚早改哂玩法啦

你咪就同fsg一樣係拎住幾年前既撚屌野黎講囉

Kane同Son走左未呀

Saka賣左未呀
依家既利都唔算冠軍球隊?
92 97分贏晒以往九成既聯賽冠軍呀ching
你老母就錯覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞