[有緣再會] 利物浦賣人轉會討論區 19

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
呢d球迷真係cls
個腦入面default左要好似學神年代咁7下7下先叫做利物浦
就算近年拎左咁多冠軍 都唔可以叫冠軍球隊
查你老味

人哋把撚炮留到人,fsg有本事咪奶落去囉

啲錢又唔撚係我

洗多啲又唔會老破

痴鳩線
幾件股東懶理性咁,計計計計計

計乜撚

年年球會收入咁撚多比人拎哂去做dividend 唔計下?
咁幾多拎左去做dividend
kane對上一次續約都加左一倍人工
100k加到200k
咁到時先討論囉
起碼呢一刻呢個squad係冠軍球隊
aim冠軍好撚正常
錯乜Q野覺姐
我係屌緊某位股東話世界上得三隊唔係selling club

無啦啦有人同我講人工咩價位

Fsg有本事咪叫人做義工囉,依家冇呀麻
暫時情況非常複雜
要等多幾日先明朗
沙拿必需賣 !
得啦得啦,修咸頓岩你睇呀
點一樣 薪酬架構講緊成個球會睇
熱刺講緊son都係收緊140k
再數落已經係hojbjerg 100k
人地100k加到200k
咁沙拿250k加到400k係咪好合理
條埃及佬大咬到400k叫佢執定包袱啦
條撚屌波底有幾廢有眼睇
20+10都因為佢獨+隊波供應俾晒佢
300k俾盡啦
叫啲股東拎個fs出嚟慢慢計啦
贏咗都唔當得自己冠軍球隊
而家就係要睇下點樣sustainable咁拎冠嘛
仲要屈鳩其他會係selling club

真係以為去撚左邊個時空

鏝城都selling啦笨
留沙拿到下年免費走,又屌一蚊都收唔番
賣沙拿又屌賣走當家神射手
世界大戰直到永遠
你就真係鍾意點計都得喇
你要跟熱刺個薪酬架構既話
全部高過100k既自己躝啦
同埋salah同包皮拎同樣人工有咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞