[有緣再會] 利物浦賣人轉會討論區 19

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
咁當然啦

30萬-35萬磅就差唔多, 如果要到40萬就係沙拿大貪啦
想問其他隊老底之外仲有冇bonus
如果隊隊都玩老底加bonus咁我球員都ok
但人地垃圾表現直接咬高薪老底我會覺唔公平
非洲
英超第一右翼沙拿
可打左打前 除咗son仲有邊個可以同文尼鬥
人地bouns 一定有 但無咁高
咁靠沙贏果d呢 睇唔到
好似獌果堆萬力後備踢都唔洗踢, 憑實力簽到高薪老底有咩問題
實有架啦,問題係利個所謂多bonus多成點,有幾易幾難拎,以mo黎計又神射又剩實際出幾錢從來係無人知
佢雖然對唔住球迷
但冇對唔住球會同fucking fsg
咁直接
底+bonus就隊隊都有
但係可能人地350k係300k底+50k bonus
我地隊就200k+150k bonus咁

我地拎歐聯定唔知英超果季
計埋bonus人工好似同鏝係差唔多
唔會文尼沙拿同一個轉會窗賣走咁癲阿?
邊個出得起就得 FSG理得你死
vvd再績就真係睇對球隊幾重要
仲要未必高普教
唔係傳jarrod bowen,點解又轉左雲拿
沙拿條撚屌有價好賣啦
自己場場柒幾獲都有一球靚波
要400k
去獌聯啦仆街
報紙佬老吹啫
沙拿咩6千萬都Sxn吹出黎
大家鎮定
JP 最新講法都仲係話唔會買中場 雖然留咗後路比自己

🚨 NEW: For Jurgen Klopp, it’s a case of finding the right midfielder at the right price rather than settling for second-best. As a result, Liverpool are prepared to wait until 2023 unless an attractive proposition emerges in the coming weeks. #lfc [james pearce - the athletic]
一個季季20+起跳既射手
對球隊爭標無用
🚨 NEW: The Anfield hierarchy have indicated that’s likely to be it in terms of incomings. Jurgen Klopp is happy with what he’s got. The club’s priorities in the transfer market have already been addressed by new sporting director Julian Ward. #lfc [james pearce - the athletic]
你睇波追一季=睇最後十場?
我真係擔心下年點一字排開咁約滿
AB對熱刺冇踢空氣贏咗英超啦
你會唔會話ab係成季戰犯呀
套用fsg既思維,沙拿今年唔走,下年都唔會續
應該唔會買人,搵哥頓/67/祖達,一人十幾場做替工
想像唔到下季反軒有幾疊馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞