[有緣再會] 利物浦賣人轉會討論區 19

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
FSG: all free and use academy
ff黎講
大家想保雲定雲拿
如果走埋沙拿,應該要曬兩件,
唔係後備弱到仆街
如果嫌沙拿把握力唔夠
雲拿d把握力嘔血十倍
Have already been addressed
Ok
水貨係差極每季都有貨交嘅人
狀態好難捉摸,上下半季可以咁大分別
你要佢做到牙朗/美斯呢啲,拎到波或者起到腳就驚又做唔到到

如果紐有料,帶子正常發揮,jota變返之前咁
一賣一入係可以長遠keep住前四
但要去到鏝咁做到霸主就
呢兩件跟廢中應該都有提升 硬件响度

水貨响羅馬咪咁上下
Fag真係賣沙拿既話
即係話俾大家知無心繼續同鏝爭聯賽冠軍
跌一個category穩住頭四就收貨
情況咪同雲爺爺臨走個幾年既阿狗一樣
其實都係成也廢中敗也廢中
靠f$g含柒啦真係
贏英超歐聯有加強人手咩
同埋都真係幾年冇賣主力,而家個勢似換血
沙拿都三字頭, 遲早都要搵人接班, 賣都係2,3季內既事
問題係FSG會點接法
賣沙拿都撐得落既話
以後FSG賣邊個都唔好出聲屌
其實我覺得賣沙唔完全壞事
d非洲撚、伊斯蘭撚麻撚煩
成撚日季中踢非洲盃、季尾就玩齋戒
呢兩段時間個態成日變
加上沙拿續約d野都睇到煩
fsg又唔賣人就唔撚出錢買人
真係放左佢拎返少少黎買人好過
當然前題係一定要有強力收購頂佢個位唔撚係timo果d
又要強力收購
又頂人工平過沙拿 又唔嘈續約加人工
咁加人工係應該既
我冇屌呢樣
請問市場上有邊位球員穩定打到20+10,而且係沙拿筆錢買得到,仲要唔打破fsg既人工架構?
接班預左會
問題係一個轉會窗連續走兩大支柱
你覺得沙拿market value好d 咪賣佢留文尼
fsg又孤9寒 市面上點可能咁易搵到兩個replacement
非洲盃唔係因為武肺其實唔會季中搞
根本就好難有咁既人選,打好少少已經叫成億,人工2xxk
要穩定20+就實冇架啦
真係好撚fit既替補呢刻真係冇
不過買晒saka、bowen之流都頂到下既
就算今年唔面對呢件事,其實出年都一定要面對
我唔撚信fsg肯戲劇性續45萬比佢
留佢多季出年再replace佢個位再加補強中場
定今季開始試試replace佢個位出年再做其它野
都係一種取捨
拜車獌都係買大星既club
利好彩近年有高普團隊
買親既semi big name都變球王
個問題係變左球王後叫價一定高
fsg又唔肯改變 長遠咪唔sustainable囉
就算係timo 人工都一定200k up
市價都開唔到 邊個過嚟幫你踢呀
好高價緊係賣
沙拿年紀都大高薪續狀態係咪keep倒幾年成問題
特別係打前面,過3張球員一跌態好多會直插上唔返
好似山齊士有版睇,獌高薪買返來就食晒屎
沙拿合理價咪續囉!高價續就好價放出好過
如果文尼無走 我同意你上述講既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞