[有緣再會] 利物浦賣人轉會討論區 19

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
文沙值得有2R待遇
其實見 文尼搞左咁耐 跟住走埋 已經心尻淡
本身今季真係大起大落 2個亞軍 力子南野又走埋
搞到咁 寧願賣埋沙拿永續前4算啦
下季可以唔使場場睇 寧願睇香港波
你有你既生活 我有我既忙碌
白卡樂又入嚟鳩up
咪係
賣完又唔買
咁我寧願用到完約
佢有佢既含碌
你有你既奶西
佢老婆就爽
睇到文尼過到拜仁d片 心情都無哂 賣埋沙算啦 無眼睇
四個錦標去到哂最後關頭

嚟緊嗰季操作竟然係賣主力,完全係痴撚線
Ff下如果歐聯決賽換嘅唔係雞達係大力神
當小妹咩人
傳Barella 傳得咁勁?
傳得咁勁即係假架啦
賣走沙拿就買到
唔覺勁
無reliable source
下季入波靠你
我過黎個時本身諗住有沙拿同文尼係我旁邊
阿狗都2億買人

利賣完人 = 無用過錢
Liverpool 'expected' to signal transfer intent after Leeds £26million bid rejected

Liverpool signed Luis Diaz from Porto in January but could be about to step up their pursuit of another player at the Portuguese club who is also interesting Leeds United

Porto expect Liverpool to firm up their interest in winger Otavio this week after rejecting £26million bid from Leeds.

https://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/liverpool-transfer-news-leeds-otavio-27327473
新so7 上錯賊船
你係我既青春期永遠唔會再接觸到
兩個人就咁永遠疏離都無話好定唔好
新蘇牙一個打哂 其他可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞