[有緣再會] 利物浦賣人轉會討論區 19

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
無新相
點都有啲嘅
細過你對肥仔波
Gay達憑乜
你以為買nunez係頂文尼
原來係準備頂埋沙拿
又抽me
平過比比 好抵用
Takumi Minamino deal, completed. He’s joining AS Monaco, permanent move from Liverpool now confirmed by Philippe Clement: “We’re really happy, he was our priority”. 🔴🇯🇵 #transfers

Liverpool will receive €15m plus €3m in add-ons.
比比同基達
Good bye南野
Andrew Ayew咁貴?
挽留
長痛不如短痛
接受到賣沙拿用舊錢買新右翼/中場
今年以保4做target
每單轉會都好似係削弱緊隊波咁
Nike由幫手簽包皮變幫神軒打j個落差會唔會大左啲
年年幫都幫神軒拍紀錄片
鏝阿熱鈕 人地就不斷求進
我地就求退
講真 沙拿續約機會大唔大 球會最撚清楚
如果覺得唔大 就試下拉芬拿啦
等沙完約走啦 反正放左筆錢都係fsg袋

我地買3件 2件幼幼 。班股東就已經j到明日之星咁
適唔適應到都未知
實際只係買左nunez 代文尼

中場已經跑唔撚郁,先唔講下半季
世界杯前 差唔多全部一周雙賽
Jones 前排都俾高普照完肺 屌完都係差唔多
基達 打大賽隱形 ,但打下中下遊都尚可接受

今季咁好成績,球會收入差唔多到極限
我地都可以咁撚窮,死都要保薪酬架購
賣盤啦Fsg
小妹 168cm 唔知岩唔岩著
“[Calvin] Ramsay’s arrival, despite predominantly being brought in as an alternative to Alexander-Arnold, has ensured that Liverpool have actually added to their midfielder quota after all.” [@LivEchoLFC]

Fsg 又贏
點解?因為米叔唔駛客串右閘?
傳說中既taa打中場
Taa中場,Echo有上連燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞