[有緣再會] 利物浦賣人轉會討論區 19

1001 回覆
4 Like 8 Dislike
我都唔明 點解明信文尼沙拿走哂都唔好好運用
文尼個deal 換基拿比/高文番黎 有質素又踢左咁多年ge翼真係買少見少
人工咁貴不了
我利搵葡超人先俾得起人工
CLS
真係轉打4231 對紐尼斯咁有信心?
紐尼斯心諗諗住左邊文尼 右邊沙拿 等佢地carry下都好
點知走曬
同牙蘇諗住拍王子一樣
英媒:紅軍或售沙拿予皇馬
2022年6月25日週六 下午1:46
【Now Sports】英媒最近突然吹風,稱利物浦可能將未續約的沙拿,以6000萬鎊價錢出售至皇家馬德里。報道指利物浦正考慮今夏將沙拿(Mohamed Salah)與沙迪奧文尼一併賣走,提早重建鋒線,原因是這位埃及球星至今未動筆續約,以免明年夏天人財兩失,倒不如今夏就將他出售。

沙拿要求紅軍提供一紙40萬鎊周薪的新合約,但球會未肯就範,不願為這位上季再奪英超金靴獎項的前鋒破例,破壞球會的薪酬結構,加上球隊今年1月已簽入表現對辦的路爾斯迪亞斯,然後今個夏天又收購了達雲紐尼斯,已為攻擊線的交接舖好路。

另一邊廂,皇家馬德里因斟介安巴比失敗,會長佩雷斯心有不甘,極度希望今夏至少可在前線購入一名球星,因此也密切關注沙拿的動向。儘管沙拿過去曾與這支西甲班霸鬧不快,但在2018歐聯決賽弄傷他的沙治奧拉莫斯,已在去夏離隊,故有信心可說服這位紅軍前鋒加盟。
南野唔留英超?
走左啦
在2018歐聯決賽弄傷他的沙治奧拉莫斯,已在去夏離隊,故有信心可說服這位紅軍前鋒加盟

今年又NET SPEND
加上球隊今年1月已簽入表現對辦的路爾斯迪亞斯,然後今個夏天又收購了達雲紐尼斯,已為攻擊線的交接舖好路

右翼用祖達
咁邊個做左右翼後備
F9+fabio+elliot+gordon
ox同米拿
放走carry個2個
笑撚死人
唔好話乜撚野佢地都30歲
拜仁2R都係咁用
幫到隊波踢到3x都冇問題
何況文沙完全冇體能回落問題
我唔明點解會有人話佢地跌watt
係要有新血 但唔係即刻放走佢地
fsg真係年年驚喜
左Diaz 右Jota
如果真係賣埋沙拿
真心希望下季踢到pat屎咁 跌出埋前四
睇下班股東仲有咩講
股東:高普out,叫謝隊翻嚟教
人地拜仁比到高人工 冇得比
咁又唔駛為咗證明股東係錯想隊波變做咁差
冇大冠只能陪跑已經係一個最好證明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞