韓國電影集中討論區 (16)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
所有
我係寧願翻睇三次breaking bad都唔會睇一次got嘅人
見到真係打咗個突
竟然仲有存貨,我第一眼睇以為重上舊片
第三星期柳俊烈仲要no show會唔會香港上前已經streaming 有
佢對上復國者聯盟係全智賢 李政宰同河正宇,星光熠熠媒體發布會出到嚟風評已兩極,啲人俾面崔東勳,點知差到咁cj 連住三套內部評估出曬事
預售30萬now
崔東勳今次奶曬嘢,第二集都拍埋
復國者好好睇 反而盜賊門同老千好麻麻
係咪第一次大型商業片做一番? 唔多敬業喎
唔明 即係點
吊你老味分手的決心好能正配埋圓方大院+半價優惠真係無能得輸
話說好耐冇見河正宇
點解有半價?
一番即係海報上邊第一個名係佢 你可以理解做成套戲邊個cast level最高咖位最大 多數功過嗰啲都會入佢數
所以如果外星人係收得好好 佢下套片酬會升高 如果票房仆街佢可能就片酬跌 又或者係分分鐘冇得做主角
有時候如果啲演員高級啲 但係又唔係做主角就會喺後邊用and/with 咁就唔會睇落去俾人壓番
係百老匯app買圓方場次用PE50個code買就有半價
https://kknews.cc/entertainment/bq2qk2m.html

當初拍長城 填海華個名排第五俾佢啲fans屌到上天
唔知打左啲咩針
今年應該上佢拍北寒諜戰導演套劇
原來係咁
好似話拍戲就唔到不過我諗如果千萬票房就實就到時間佢之前同劉智泰拍過套,佢已經係一番
應該9月上
載入史冊嘅大蝕錢,cj 睇下中秋靠幸運彬周可摸耳力挽狂瀾
Money小成本製作啫 今次都show到佢冇咩票房號召力 叫寶劍上嚟可以會好收啲
我都覺嫌票房低 想撇清關係
唔怪得大陸都買咗
寶劍徐福搭孔劉又咪一扑一轆宜家電影一睇導演二睇嗰班阿叔留名等睇外星人2點搞
眾人 (對著金敏喜):你真漂亮 怎麼可以這麼美 太美了吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞