韓國電影集中討論區 (16)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
有冇人記得朴導講過《分手的決心》呢套戲係比韓國人睇嘅戲
究竟入面有啲咩位係韓國人一睇就明?
湯唯隻手斷未,簽咁多親筆簽名相
海報唔係親筆簽名
相先係
之前broker特典都係送「簽名postcard」
海報我收到果陣都以為係親筆簽名
湯唯講嘅韓文 ,例如湯成日睇古裝劇 ,用左古語 ,所以朴海日讚湯「韓文好」
仲有講「碎裂?」果度好似都係識韓文先睇到多啲意思
(利伸:唔識韓文)
想問特典場有冇話幾時開始賣?
都係順著日期咁賣?
賣緊啦

【《分手的決心》特典場 開售🙌🏻】
《分手的決心》紀念品相當受香港影迷歡迎,為答謝大家熱烈支持,現於本周末一連推出兩場特典場,獻上更多限量版紀念品,門票現已公開發售‼️

⛰️《分手的決心》特典場 1
隨票贈送:
・湯唯、朴海日、朴贊郁 #簽名海報 乙張(款式隨機)及;
・韓國直送 #特別版毛巾 乙份
🎟️撲飛即到:bit.ly/3oyQHbT

🌊《分手的決心》特典場 2
隨票贈送:
・#湯唯親筆簽名相片 乙張(款式隨機)
🎟️撲飛即到:bit.ly/3b6WsL1

*請於特典場當天憑票到該戲院票房換領,詳情請向戲院查詢
**特典場戲票適用於換領 #湯唯及朴贊郁親筆簽名電影紀念書刊 及 #電影限量版鎖匙扣 活動

🟧看《分手的決心》贏韓國直送限量紀念品🟧
現憑《分手的決心》戲票,參加活動即有機會得到韓國直送 #湯唯及朴贊郁親筆簽名電影紀念書刊 及 #電影限量版鎖匙扣。
👉🏻活動詳情:bit.ly/3J0Y99h

《#分手的決心》Decision To Leave 今日 山雨欲來
🎟️撲飛即到:bit.ly/3OifHj9
🎬電影預告:bit.ly/3OssIXa
💔勇奪 #康城影展最佳導演 本屆場刊最高評分
💔《下女誘罪》《原罪犯》韓國暗黑大師 #朴贊郁
💔百想藝術大賞影后 #湯唯
💔青龍獎影帝 #朴海日
唔會中佢計
唔該
話說係百老匯睇戲 成日見到緊急迫降個預告 發現任時完好似變到男版娜鏈咁樣
cls
佢個眼神好恐怖
韓國預售20萬,完勝外星人
外星人等收皮
明明卡士勁到癲,點解會咁
Netflix有無邊套好睇?
唔要情愛同感情類,最好劇情行先/懸疑向
唔要netflix製作,同埋最出名個啲已經睇過
Broker decision to leave有冇過損益點?
分手的決心今日過咗150萬,成績算唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞