[redbird out] AC米蘭球迷討論區 306

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
我覺得睇得太多先辛苦, 啲記者ABCDEF 都吹下, 結果比人簽咗兩件, 就覺得隊波搶輸咗兩件, 但實際上米蘭可能只係想簽Z一個
會唔會最尾戲劇性地巴狗唔要KC, 緊住簽返我地暫時見佢嗰邊大把人要簽, 點計都唔會計到簽KC
同雷哥斟吓
再借多季美帝做替補
見有人負皮左講聲
普通公司仔轉手都唔係咁易賣左就算啦,何妨係米蘭
已經未計埋淨係點基金佬同紅雞點傾米蘭起球場既野
報紙佬係得啖笑都唔係無視context盲屌啦
如果買到隻好D既右翼,可能練返433好過,索性唔買攻中
認同啊,不過係唔知皮蛇識唔識打433
老實轉手好多野傾
董事會架構
高管決策
治理方針
發展計劃
盡職調查
合同條款
什至內部整體管理
依家紅鳥單野擺明因為有油王
價高者得既情況下趕住簽約
連MOU都無簽直接簽agreement就知
由頭到尾都只係商業操作
抹殺馬總佢地execution level既努力

負皮唔緊要
事實係咁

不過喱排係有條友成日負皮,唔知做乜鬼咁得閒
我又唔係太擔心,老實講有牙謙既4231都唔係打太多中路進攻
好奇一問點解我成日睇唔到啲comment 正負皮
未夠一個鐘
仲傾緊基金佬留邊幾個係董事會之類
thanks, 終於明點解成日睇唔到正負皮
不如俾巴謙9跑右路
睇下佢同沙律邊個重度啲
最已陣
又慳一個位既錢

Btw希望CDK真紅黑🔴⚫️
負皮應該唔關你comment事,係有條傻西係度乜人都負皮
討論區有咩覺得唔妥咪直接講,私私縮縮負皮on9到震
米蘭死忠嚟 少少嘢都唔屌得
係咪隔離街fans或者上次嘈反皮嘅人
其實由頭到尾都係紐迷打晒飛機影響力勁過米蘭
米蘭迷無人care
唔好見人串你就揼心口啦
第一次比人搶咩
fofana夠去羅馬啦
佢最後連羅馬都輸喎
老嘢米蘭迷同曼狗其實一撚樣
我連紐迷串都唔知, 無謂理人地講乜啦, 睇咁多年意甲仲未化咩
我有無聊諗過會唔會其實反而係自己友巴打無聊逐個㩒下

唔信有球迷咁撚on9 去其他球會post 逐個負皮除非真係on9 到要入青山嗰啲
真係唔知俾人串
不過做米蘭fans頹左咁多年乜都化
Torino 4.5m買斷Pellegri

咁睇唔開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞