[redbird out] AC米蘭球迷討論區 306

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
EXCLUSIVE: Man United have a serious interest for Fikayo #Tomori 🇬🇧, £54m (€60m+) is the minimum price for the #ACMilan defender.

75% possibility ✅.

#ACM have already identified and want both #PSG's Abdou Diallo 🇸🇳 and Lazio's Acerbi 🇮🇹 as replacement 🔴⚫.

#MUFC #ACM #PSG

曼狗又作新聞
呢個明顯呃稿費
睇片就覺得幾勁
佢呢幾年太少上陣機會 D球王片唔知準唔準
都係打個問號 不過最有印象係歐聯打我地好撚勁
馬甸尼如果真係真心追佢應該會好似theo咁
所以又未至於錯失可惜
馬甸尼辜負咗botman
人哋想嚟之後走數
反而覺得係因為打起左kalulu
botman既吸引力冇上季冬窗咁大
依家其實補個後備都夠
攻擊線缺人好多
無錯,果陣本身係想佢接佳亞個位
宜家根本唔需要
Kalulu上限高Botman太多
疤係咪仲未官宣kc
力子快d定kc狗
佢想追架唔夠爭似之前Fofana咁
力子到門口了
上限唔敢講大家都後生 2個好唔同類型
馬隊:力子可打右翼同中鋒,唔需要CDK
簽左約先啦
Botman太傳統中堅類
機動力唔夠死症黎
現時逼搶大環境好難去到頂級

Kalulu就冇呢個問題,加埋佢位置感天份高
有機會上到T Silva級數

之前係咪有師兄問? 仲有full set
好似好肥咁
我都係睇球王片見佢 有頭槌 有速度 間唔中仲助攻下全波 但係點解今季英超淨係出得七場 (全季踢得18場波 不過都有六入球)
佢係超越數據既男人
可惜體測check唔到幸運值
追能左半年咁唔叫真心
講到進攻球員>後防, 最好買到CDK啦
可能唔想搬想留馬德里, 去基達菲囉
佢同天神好似死左咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞