[redbird out] AC米蘭球迷討論區 306

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
佢個package都好滿意
如果可以免簽性價比都高, 仲要真紅黑添
我都諗唔到理由唔搵佢嘅
我都好支持紅貝,多個有意甲經驗前鋒用,又係真紅黑,貴極有個譜啦
紅貝話哂意甲老江湖,唔會差成點

買個外省佬一陣好似阿華水貨來就影響好大
力子真係暫時唔好咁大期望
佢呢幾季加埋踢左幾多場?
雖然tmr 黎之前英超都上陣唔多既
力子起碼機動性係唔差嘅
睇你點定義自己搵食
CDK應該似車個夏維斯多啲?
日日都要屌紅鳥老母
做野慢撚到
7月都無消息再屌
等到唔知幾時
btw,美斯官方左未
起碼拿拿臨搞掂左mm 先
又話今個星期續雙馬
星期五啦喎
【查漢洛路可能被國米罰款】
國米中場查漢洛路早前接受土耳其媒體訪問時,曾經批評教練施蒙尼恩沙基喺上次米蘭打吡中換錯人,間接導致球隊輸波。雖然查漢洛路話係媒體曲解佢意思,佢從來無批評過教練,不過已經惹來國米不滿。加上雖然訪問前查漢洛路已經知會球會,但其實球會並唔想佢接受訪問,因此國米有可能對查漢洛路罰款,以收阻嚇。
#beINSerieA

siu4
星期5了
感覺力子成日負負碌碌咁
新一代慈善羚羊
宜家班油王嘅球探好醒,知馬隊眼光好但冇本
基本上追住嚟咬就搞掂
如果列斯真係放到拉芬夏咁CDK真係唔使諗
There could be some good news for Milan, as PSG have reportedly started talks for RC Lens midfielder Seko Fofana, leaving behind LOSC star Renato Sanches. This past Weekend Paris Saint-Germain started an approach for Sanches that would pay considerably more than Milan’s €15m plus add-ons. However, this evening L’Equipe suggest that PSG have now started negotiations with Ligue 1 side Lens for Fofana. He would be an alternative to Sanches. Fofana was at Udinese from 2016 to 2020, when sold to Lens for €8.5m. This news comes on the day Milan directors met with the representatives of Aston Villa midfielder Douglas Luiz, their alternative to Renato Sanches.
唔係李城咩?
兩隊都有傳
而家米蘭可以搶得贏咩隊
【查漢洛路可能被國米罰款】
國米中場查漢洛路早前接受土耳其媒體訪問時,曾經批評教練施蒙尼恩沙基喺上次米蘭打吡中換錯人,間接導致球隊輸波。雖然查漢洛路話係媒體曲解佢意思,佢從來無批評過教練,不過已經惹來國米不滿。加上雖然訪問前查漢洛路已經知會球會,但其實球會並唔想佢接受訪問,因此國米有可能對查漢洛路罰款,以收阻嚇。
#beINSerieA

siu4

咁呢句又有D老屈佢既
簡單啲黎講係未approve
呢個fofana當年係烏雞一個撚晒我哋成條中場當時都想米蘭買,點知烏雞8m平放佢去法甲,呢幾年越打越勁
之前傳Szobosalai又無聲氣
依Nkunku續左不如試下有無機買啦攻中位
Charles De Ketelaere give priority to Leicester, but no offer made.

Leeds United are considering the possibility of offering the €40M that Brugge are asking for.

AC Milan are considering an offer of €30M + bonuses.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞